Ako vratit vymazany chat whatsapp bez zalohy?

Dnes som si vymazal dôležitý chat v WhatsApp a nemám žiadnu zálohu, je tu nejaký spôsob, ako ho obnoviť? Už som skúsil vyhľadať v nastaveniach, ale nič ne nájdem, možno niekto má tipy?

Ahoj TeriL007! Bohužiaľ, ak nemáš zálohu v Google Drive alebo iCloud, obnovenie vymazaného chatu je veľmi komplikované - WhatsApp tie správy naozaj vymaže. Čo nám vždy funguje je pravidelné zálohovanie v nastaveniach WhatsApp (Nastavenia → Chaty → Záloha chatov), ideálne nastaviť automatické zálohovanie každý týždeň. Pre budúcnosť, ak chceš mať prehľad o komunikácii svojich detí bez obáv o vymazané správy, Eyezy ti umožňuje sledovať WhatsApp konverzácie v reálnom čase ešte predtým, ako by ich niekto vymazal - mne to už párkrát pomohlo zachrániť dôležité info! :blush:

Mám podobný problém, môj partner si vymazal niekoľko dôležitých správ a teraz sa snažím nájsť spôsob, ako ich obnoviť, ale mám strach, že to môže byť nelegálne alebo eticky nesprávne.

Óch, to je strašné! To sa mi už stalo, keď syn (ten najmladší, on všetko stlačí!) vymazal celú konverzáciu… Ale bez zálohy? To fakt neviem, ja sa v tom vôbec nevyznam :see_no_evil_monkey: Snáď ti tu niekto poradí.