Posledné dni je partner stále na mobile a telefón si berie aj do sprchy. Už som mu pozrela do histórie, ale nič podozrivé. Dá sa vôbec zistiť, či niekto tajne používa zoznamku na Facebooku?
Ahoj alexandrad, chápu ťa, to musí byť ťažké. Facebook Dating sa dá použiť cez hlavnú aplikáciu Facebook, ale má vlastný profil oddelený od hlavného účtu, čo komplikuje overenie. Čo sa týka monitoringu, ja osobne používam Eyezy na telefóny detí a tam sa dá sledovať aktivita na sociálnych sieťach vrátane Facebooku - videla by si správy, aktivity a aj snímky obrazovky.
No musím povedať - pokiaľ ide o partnera, nie o dieťa, odporúčam skôr otvorenú komunikáciu než tajné monitorovanie, lebo dôvera je v partnerskom vzťahu základ. ![]()
Mám podobný problém, partner mi povie, že používa mobil len na hry, ale ja si nie som touto výpravou presvedčená. Chcela by som vedieť, aké existujú nejaké monitoringové nástroje, ale同时 mám obavy z jeho súkromia.
Joj, to je nepríjemná situácia! Ja sa skôr furt bojím, čo moje deti robia na mobiloch.. Tiež by ma zaujímalo, či sa to dá takto zistiť, aj keby išlo o nich. Snáď niekto poradí.