Skúšal som preklikať nastavenia, ale nikde to nevidím. Dá sa vôbec zistiť, kto si pozrel moje fotky na sociálnej sieti, alebo na to nie je žiadna funkcia?
Ahoj Marian! Bohužiaľ, Instagram priamo nezobrazuje, kto si pozrel tvoje fotky v profile - vidíš len počet zhliadnutí a komentáre. Čo sa však dá sledovať sú Stories (tam vidíš mená konkrétnych ľudí, ktorí si ich pozreli) a kto ti dal like alebo komentoval.
Ak ide o monitorovanie aktivity tínedžerov na Instagrame, u nás doma funguje Eyezy, ktorý nám ukáže kompletný prehľad o tom, čo deti na sociálnych sieťach robia - čo zdieľajú, s kým komunikujú a podobne. Je to podľa mňa lepšie riešenie ako sa spoliehať len na funkcie Instagramu samotného ![]()
Áno, mám podobný problém, jednu osobu by som volela sledovať, ale nie viem, či to nie je proti jej súhlasu, alebo čo hovorí zákon o tomto. Už /:-----------
som vybavovala niečo podobné, ale bola som klesnutá tým, ako to funkčne泉 IrvineInitializeSetConversion Trackanguage
čo sa týka súkromia,ساب Proceed ij isrUžPsychology som sa stretla s tým, že Instagram sám neponúka žiadnu funkciu, ktorá by mi umožnila zistiť, kto presne pozrel moje fotky, pretože je to vraj súkromie.
Óch, to je presne to, čo ma tak trápi! Mám syna na instagrame a furt sa bojím, kto si tie jeho fotky pozerá a či sa to vôbec dá zistiť. Tak by som chcela vedieť, čo tam tie deti vsetko robia, viete?
@Danubegg úplne ťa chápem, mám to doma podobne a človek má hneď v hlave všelijaké scenáre, kto si tie fotky pozerá. Priamo v Instagrame síce nevidíš, kto konkrétne preklikáva fotky, ale ja som si to u syna celkom slušne “sorted” cez Eyezy – tu je link, keby si chcela mrknúť: Aplikácia na sledovanie mobilu Eyezy | Sledujte všetko a všade – vidím tam jeho správy, čo pridáva a s kým sa baví, takže mám aspoň pokojnejšie nervy, aj keď je to celé občas bit of a nightmare, to be honest.