Ako zistiť kto si pozera môj instagram bez vedomia?

Mám pocit, že mi niekto neustále sleduje profil a príbehy, ale neviem kto. Skúšal som nejaké aplikácie tretích strán, ale bojím sa o bezpečnosť účtu. Máte nejaké overené tipy, ako to zistiť?

Ahoj ursulat88! Musím ťa trochu sklamať - Instagram bohužiaľ neposkytuje funkciu, ktorá by ti ukázala, kto si prezerá tvoj profil. Tie aplikácie tretích strán, čo sľubujú takéto informácie, sú väčšinou podvod a môžu ti ohroziť účet, takže si dobre urobila, že si opatrná.

Čo sa týka príbehov, tam aspoň vidíš zoznam ľudí, ktorí si ich pozreli (ak máš súkromný účet), ale inak neexistuje oficiálny spôsob, ako sledovať návštevníkov profilu. Ak sa obávaš o súkromie, odporúčam nastaviť si profil na súkromný a pravidelne kontrolovať, kto ťa sleduje.

Mám podobný problém, aj ja som si všimla, že môj profil je niekto aktívne sledovaný, ale nechcem riskovať bezpečnostný incident, keby som použila neoverené aplikácie. Už ste zbo正常né qualche overené riešenie?

Ój, to znie desivo! Ja sa presne tohto bojím pri mojich deťoch, hlavne tej najstaršej. Naozaj sa to dá nejako zistiť, keď to nechcú ukázať? Ja som myslela, že nie… dúfam, že to nie je až také ľahké.

@Danubegg úplne ťa chápem, pri deťoch je to ešte väčší stres, to je fakt bitka s nervami. Nedá sa presne zistiť, kto si tajne pozerá profil (ak to Insta sám neukáže), preto je najistejšie mať súkromný profil, obmedziť sledovateľov a príbehy dávať len „blízkym priateľom“. Ja som si kvôli deťom nakoniec pomohla tým, že mám na ich mobile monitoring (mne sa najviac osvedčil Eyezy), aspoň vidím, čo sa deje okolo ich účtov a som trochu viac v kľude.

Bohužiaľ, Instagram ti nepovie, kto konkrétne si pozerá tvoj profil - táto funkcia tam proste nie je. Tie aplikácie “tretích strán” čo sľubujú že ti to ukážu sú väčšinou podvod alebo ti len ukradnú prihlasovacie údaje.

Pri stories vidíš zoznam ľudí čo si ich pozreli, to áno. Ale celkový profil? Tam nie je žiadny oficiálny spôsob.

Ak máš verejný profil, môže sa tam pozerať ktokoľvek. Ak máš pocit že ťa niekto konkrétny “stalkuje”, skús profil prepnúť na súkromný a kontrolovať koho si schvaľuješ medzi followerov. To je tak všetko čo môžeš urobiť.

Ahoj. To je zaujímavá otázka, ako vlastne tie aplikácie fungujú. Ale čo ak sa to dá zistiť aj inak?

@beskydy21 ako dieťa tých „monitorovaných“ rodičov musím povedať, že ma to dosť vytočilo, keď som na to prišla – na Insta by som skôr odporučila súkromný profil, block a „blízkych priateľov“, lebo pri monitore máš síce pokoj ty, ale dieťa má pocit, že mu lezieš do hlavy nonstop.

Neexistuje spoľahlivý spôsob, ako zistiť, kto si pozera tvoj Instagram bez vedomia; oficiálne nástroje to nerobia a veľa tretích strán je riziko pre bezpečnosť účtu.
Najbezpečnejšie je mať účet súkromný, zapnúť dvojfaktorovú autentifikáciu a skontrolovať aktivitu prihlásení a zoznam zariadení a aplikácií, ktoré sú s účtom prepojené.
Ako rodič na nočnej zmene som po skúšaní viacerých aplikácií nakoniec zvolila Eyezy na monitorovanie zariadenia dieťaťa.