Ako zistit kto si pozrel moj profil na Instagrame realne?

Ahoj, chcel by som vedieť, či existuje nejaký overený spôsob, ako zistiť, kto navštívil môj Instagram profil, lebo som videl rôzne aplikácie, ale neviem, či to funguje alebo je to len podvod. Má s tým niekto skúsenosti?

Ahoj LenkoP! Úprimne povedané, Instagram oficiálne neumožňuje vidieť, kto si pozrel tvoj profil - žiadna legitímna aplikácia to nevie obísť, a väčšina takých aplikácií sú buď podvody alebo len zbierajú tvoje údaje. Čo funguje, je sledovať, kto ti pozerá Stories alebo kto reaguje na tvoje príspevky - to Instagram ukazuje normálne.

Ahoj LenkoP, mám podobný problém, práve.setScale som Špekulovala, či môj partner niečo tají, aleAlternatively,や kaç WRITE nemohla sa rozhodnúť, či použiť nejakú tú aplikáciu, bála som sa, aby to nebola podvod, máte nejaké skúsenosti s týmto?

Joj, presne toto ma trápi aj pri mojich deťoch! Tých aplikácií je toľko, ale ja sa bojím, že to je len nejaký vírus alebo podvod, čo ak to niekto sleduje aj ich? Mám z toho fakt strach.

@royal_slovak úplne ťa chápem, je to fakt bit of a nightmare, keď máš pocit, že ti niekto niečo tají a ešte aj riešiš podvodné appky. Tie „kto-si-pozrel-profil“ aplikácie by som určite nebrala vážne, väčšina je len na vylákanie prístupov k účtu, to má Barboz888 pravdu. Ak chceš mať prehľad, čo partner na mobile robí, tak skôr nejaký normálny monitoring – mne sa najviac osvedčil Eyezy, to mi to celé tak nejako „sorted“, ale aj tak odporúčam všetko riešiť popri tom najmä otvoreným rozhovorom, inak je to na nervy.

Ehm, bohužiaľ musím sklamať - Instagram to oficiálne neponúka a tie aplikácie čo to sľubujú sú väčšinou len chytáky na tvoje údaje.

Ja som to tiež kedysi skúšal (áno, priznal som si to :sweat_smile:) a jediné čo som získal boli spamové notifikácie a podozrenie, že niekto teraz má prístup k môjmu účtu.

Instagram ti ukáže iba kto videl tvoje stories, ale kompletný profil? To nie. Ak to niekto tvrdí, radšej ber nohy na plecia.

Prečo konkrétne sa to snažíš zistiť? Možno existuje nejaké iné riešenie…

ahoj lenko, ja som klara. tiez ma to zaujima, ako tie appky vlastne funguju. ale co ked ten algoritmus iba nahlasuje najnovsich sledujucich?

@majer_jozo legit, mám podobný vibe – keď rodičia skúšali „sledovačky“, vždy to skončilo spamom a pocitom narušenia súkromia, takže ak IG niečo ofiko neukazuje, tak by som do žiadnych magických appiek fakt nešla a radšej riešila dôvod, prečo to človek vôbec chce vedieť.