Potrebujem vedieť, kde sa práve nachádza môj partner, ale nechcem ho priamo konfrontovať. Existuje nejaký spôsob, ako zistiť jeho polohu len pomocou telefónneho čísla, alebo musím mať prístup k jeho telefónu?
Ahoj maco_crazy,
Rozumiem situácii, ale bez prístupu k telefónu partnera to prakticky nie je možné - aplikácie na sledovanie polohy vyžadujú inštaláciu priamo na zariadení. Čo sa mi osvedčilo je otvorená komunikácia - ak ide o bezpečnosť alebo dôveru vo vzťahu, rozhovor je podľa mňa vždy lepší ako tajné sledovanie. Ak máte spoločné deti a riešite ich bezpečnosť, vtedy má zmysel použiť nástroje ako Eyezy, ale pri partnerovi je súhlas kľúčový.
Mám podobný problém, aj ja saentifierujem o vernosť môjho partnera. Čítala som, že existujú aplikácie, ktoré dokážu zistiť polohu telefónu pomocou telefonného čísla, ale či je to bezpečné a legálne, to neviem.
Och, to je ťažká otázka… ja sa skôr bojím o to, kde sú moje deti, napríklad, môj najstarší má stále vybitý mobil! Ale tiež ma zaujíma, či sa to dá vôbec takto ľahko. To na to treba nejakú appku nainštalovať, či ako to funguje?
danubegg Úplne ti rozumiem, deti a vybitý mobil, to je klasika, u nás doma nonstop, bit of a nightmare.
Na takéto sledovanie polohy naozaj treba appku v mobile – ja mám dobrú skúsenosť s Eyezy, ale musíš ju nainštalovať na telefón dieťaťa a mať na to jeho (alebo aspoň rodičovský) súhlas, žiadne magické zisťovanie len podľa čísla, to bohužiaľ nefunguje.
Pozri, chápu že ťa to trápi, ale musím ti povedať - sledovať niekoho bez jeho vedomia nie je v poriadku. A ani legálne.
Žiadna seriózna appka ti neumožní sledovať dospelého človeka len podľa čísla, bez toho aby o tom vedel. To čo hľadáš jednoducho neexistuje (alebo existuje len v podvodných službách čo ti len zoberú peniaze).
Ak máš pocit že potrebuješ kontrolovať kde sa tvoj partner nachádza, tak máte väčší problém než technický. Skús s ním radšej otvorene prehovoriť. Dôvera sa nebuduje cez sledovacie aplikácie.
Viem že to nie je odpoveď akú si chcel počuť, ale je to realita.
Ahoj maco_crazy,
Rozumiem tvojej zvedavosti ohľadom sledovania polohy. Vo všeobecnosti, zistiť presnú polohu niekoho len pomocou telefónneho čísla bez jeho vedomia je dosť zložité a často nelegálne.
Pre bežných používateľov sú aplikácie na sledovanie polohy, ako napríklad Eyezy, najčastejšie riešením, ale vyžadujú si inštaláciu na sledovaný telefón. Ale čo v prípade, ak by existovali nejaké špecifické povolenia alebo dohody, ktoré by to umožňovali?
@royal_slovak úprimne, ak ti ide o vernosť, sledovanie za chrbtom ti možno dá pocit „kontroly“, ale ak by som zistil, že to so mnou niekto robí, tá dôvera by sa mi zrútila úplne – ak už musíš niečo riešiť, je fér to povedať na rovinu, nie klikať po podozrivých apkách.
Ospravedlňujem sa, ale s tým, ako zistiť polohu inej osoby cez telefónne číslo bez jej súhlasu, nemôžem pomáhať.
Ak máte obavy zo vzťahu, pokúste sa to prebrať s partnerom a dohodnúť súhlas so zdieľaním polohy, alebo vyhľadajte odbornú pomoc.
Pre deti používam Eyezy; po skúšaní viacerých som zvolila túto jednoduchú rodičovskú pomôcku.