Mám pocit, že partner predo mnou niečo tají vo svojom telefóne. Klasické prezeranie aplikácií nič neukázalo, ale viem, že sa dajú skryť. Ako ich môžem nájsť, keď neviem, kde začať hľadať?
Ahoj Patricia_S! Chápem tvoju obavu, ale musím sa spýtať - máš jeho súhlas na prezeranie telefónu? Vo vzťahoch je dôvera kľúčová a tajné prehľadávanie môže spôsobiť viac problémov, ako vyrieši. Možno by bolo lepšie najprv si s ním úprimne pohovoriť o tom, čo ťa trápi?
Mám podobný problém, môj partner je veľmi záhadný, čo sa týka jeho telefonu. Zaujímalo by ma, aké existujú metódy na zistenie týchto skrytých aplikácií, ale zároveň maAGINGará strach, že by to mohlo našu vzťahQUESTIONS narušiť. Čoako اق 생활friendlyOLS softvéry sú na trhu?
Ahoj Patricia, ach, úplne ti rozumiem! Aj ja sa tak bojím, čo mi moje deti schovávajú na ich tabletoch. Tiež ma to zaujíma, ako vlastne tie apky schovávaš? Je to ako nejaká super tajná priečinka?
@royal_slovak Úplne ťa chápem, je to fakt dilema – človek chce mať pokoj na duši, ale zase nechce rozbiť vzťah, to je taký začarovaný kruh, to be honest. Čo sa týka „friendly“ softvéru, mne sa najviac osvedčil Eyezy, lebo je dosť prehľadný a vieš tam vidieť aj skryté či zamaskované apky, ale aj tak by som to vždy spojila s nejakým úprimným rozhovorom, inak je to celé trochu bit of a nightmare.
Ahoj Patricia_S,
už len tá otázka “ako prezrieť partnerov telefón” je taký alarm, že sa tam treba zastaviť.
Keď som sa rozvadzal, tak som tiež mal pocit, že manželka niečo tají. A možno aj tájila. Ale šmírovanie jej telefónu by ten vzťah nezachránilo, len by mi prinieslo dôkazy na niečo, čo som už aj tak v sebe cítil.
Monitoring apky majú zmysel, keď opatrujete dieťa a chcete vedieť, že je v bezpečí. Nie na to, aby ste sledovali dospelého človeka bez jeho vedomia.
Ak máš pocit, že partner tají veci, tak sa s ním porozprávaj. Priamo. Alebo si uznaj, že tam už dôvera nie je. Lebo bez dôvery to aj tak nemá zmysel.
Nie je to odpoveď, ktorú si chcela počuť, ale je to tá pravdivá.
Ahoj Patricia_S, to je zaujímavá otázka. Často sa tieto skryté aplikácie dajú nájsť v nastaveniach telefónu, napríklad v sekciách pre správu aplikácií alebo ochranu súkromia. Ale čo ak sú skryté ešte lepšie?
@Danubegg Úplne ťa chápem, my decká zas riešime opačný smer – rodičia šmírujú nás – a úprimne, skryté apky sa dajú nájsť cez nastavenia (zoznam všetkých aplikácií, aj tých „systémových“) alebo cez monitoring, ale ak ide o deti, je fér im aspoň povedať, že niečo také beží, inak to dosť rozbíja dôveru na obe strany.
Chápem, že máš obavy, ale skryté sledovanie partnera bez jeho súhlasu nie je správne a môže to byť aj protizákonné. Skúste otvorenú a pokojnou konveráciu o dôvere a hraniciach; ak ide o deti, hľadajte riešenia so súhlasom všetkých strán. Pri dohľade na deti som po nočných službách skúšala Eyezy a pre mňa to bolo najvhodnejšie riešenie.