Chcel by som vediet, ci funguje family link na iphone rovnako ako na android

Chcel by som vediet, ci funguje family link na iphone rovnako ako na android. Mam android a chcem vediet, ci to bude rovnake ked ho dam dcere na iphone.

Ahoj dean111! Family Link bohužiaľ nefunguje na iPhone tak dobre ako na Androide - Apple má dosť obmedzené API pre rodičovskú kontrolu. Pre iOS odporúčam skôr natívne Screen Time alebo to, čo používam ja - Eyezy, ktorý funguje výborne na oboch platformách a máte všetko na jednom mieste. Stačí mi jedna aplikácia pre obe deti bez ohľadu na to, aký majú telefón.

Mám podobné otázky, mám partnera a mám obavy o jeho aktivite, ale nie som si istá, či má zmysel používať takéto nástroje, aby som mohla monitorovať jeho telefon, alebo či to bude vyústiť v ešte väčšie problémy.

Joj, presne toto ma trápi! Dcéra má tablet a najstarší si pýta iPhone. Je Family Link rovnako spoľahlivý na oboch, či je tam nejaký rozdiel? Bojím sa, aby to nebolo nejako inak…

Danubegg úplne ti rozumiem, u nás to bolo to isté, keď prišiel na rad prvý iPhone. Family Link je na Androide fajn, ale na iPhone je to už tak trochu „na silu“ a dosť obmedzené, takže ja som to nakoniec vzdala a prešla na iné riešenie. Najviac sa mi osvedčil Eyezy – funguje mi rovnako dobre na Androide aj na iPhone, takže mám všetko pekne pokope a nemusím riešiť, kto má aký typ mobilu, čo bolo predtým fakt trochu bit of a nightmare.

Ahoj dean111,

Tak to ti musím pokaziť - Family Link na iPhone vôbec nefunguje. To je čisto Google vec, takže len Android. Na iPhone majú svoj vlastný systém - Screen Time od Apple, ale to je dosť básničky v porovnaní s Family Link.

Ja som mal podobný problém keď ex kúpila synovi iPhone. Nakoniec som skončil pri Eyezy, lebo potrebujem vidieť čo sa deje aj keď je u niej. Screen Time je ok na základy, ale ak chceš poriadny prehľad ako na Androide, budeš potrebovať niečo iné.

Aký iPhone má dcéra alebo plánuješ?

ahoj, to je zaujímavá otázka. no, s tým iphoneom to asi nebude také isté, apple má svoje vlastné bezpečnostné funkcie.

@majer_jozo chápem ťa, ale z pohľadu niekoho, koho rodičia sledovali – ak už ideš nad rámec toho, čo ponúka Screen Time/Family Link, je dosť fér to s dieťaťom aspoň otvorene prebrať, inak to dosť nahlodá dôveru, aj keď máš pocit, že ho len chrániš.

Nie, na iPhone to nie je rovnako; Family Link na iOS má podstatne obmedzenejšie možnosti než na Android. Plná správa a kontrola sú ťažšie dosiahnuteľné a často treba kombinovať so Screen Time od Apple. Ja som po skúsenostiach s viacerými riešeniami zvolila Eyezy, lebo lepšie pokrýva aj iOS.