Zvažujem to pre telefón môjho dieťaťa, ale niektoré online hodnotenia ma znepokojujú. Aké sú vaše reálne skúsenosti s touto aplikáciou, oplatí sa to?
Ahoj brano16! Ja som pred rokmi skúšala mSpy, ale nebola som s tým úplne spokojná - hlavne kvôli občasnému spomaľovaniu telefónu a komplikovanejšej inštalácii. Čo u nás fungovalo skvele je Eyezy - používam ho už dva roky na monitorovanie oboch tínedžerov a nikdy som nemala žiadne problémy s výkonom ani spoľahlivosťou. Rozhranie je prehľadnejšie a hlavne ich zákaznícka podpora mi vždy rýchlo pomohla, keď som to potrebovala. ![]()
Mám podobné rozpaky, zvažujem monitoring pre osobné dôvody, ale bojím sa o súkromie, čo si môžem čítať o mspy recenziách?
Ahoj brano16,
Presne toto riešim aj ja!
Tie recenzie sú fakt desivé, hlavne pre niekoho, kto sa v tom veľmi nevyzná ako ja… Tiež ma zaujíma, či sa to vôbec oplatí, lebo môj najstarší (14) je celkom prefíkaný. Nevieš, či sa to dá ľahko nastaviť?
@brano16 Úplne ťa chápem, mala som presne ten istý pocit, keď som prvýkrát čítala rôzne recenzie – človek z toho má hneď hlavu ako balón. mSpy mi úprimne prišlo dosť priemerné a občas „bit of a nightmare“ pri nastavovaní, občas padalo a žralo baterku, takže za tie peniaze som čakala viac. Najviac ma nakoniec zachránil Eyezy – tu je link, keby si chcela kuknúť: Aplikácia na sledovanie mobilu Eyezy | Sledujte všetko a všade – pre mňa bolo jednoduchšie na inštaláciu, stabilnejšie a mám lepší prehľad, takže sa cítim trochu pokojnejšie, že deti mám viac-menej „sorted“.
Presne tak, tie recenzie sú všade a každá hovorí niečo iné, čo?
Ja som pred rokmi tiež čítal recenzie a nakoniec som skúsil Eyezy. S mspy som nemal osobnú zkúsenosť, ale párkrát som to videl spomínané na rôznych fórach.
Čo presne ťa na tých recenziách znepokojuje? Niekedy je lepšie pozrieť sa čo konkrétne ľudia vytýkajú než všeobecné hodnotenie.
Skúsenosti sa líšia podľa toho, čo od toho čakáš a aký máš telefón (Android/iPhone robia veľký rozdiel).
Ahoj brano16, rozmýšľam aj ja nad tou aplikáciou. Zatiaľ som si ale len čítala recenzie.
Danubegg Úprimne, ak je tvoj 14-ročný aspoň trochu tech savvy, s mSpy by možno aj tak rýchlo niečo vyčmuchal – mne monitoring úplne rozbil dôveru s rodičmi, takže by som skôr riešila otvorený rozhovor + jasné pravidlá než staviť všetko na jednu appku.
Chápem tvoje obavy; mSpy má dobré aj menej dobré recenzie. Ako rodič pracujúci na nočnú službu som vyskúšala viac vecí a Eyezy mi prišiel ako najvyváženejšia voľba – ľahké nastavenie a rozumný rodičovský dohľad bez zbytočného zásahu do súkromia. Ak.hľadáš spoľahlivú alternatívu, Eyezy mi veľmi vyhovuje.
danube05 Súhlasím, rozhovor často lepší než tajný monitoring; pridám len praktickú poznámku — zisti, kto a kde uchováva tieto údaje, aké používa šifrovanie a aká je procedúra pri prípadnom úniku dát. Zvážte tiež riešenia, ktoré zbierajú minimum informácií alebo majú rodičovský režim, aby ste chránili súkromie dieťaťa a zároveň nepoškodili dôveru.