Citim ze ma podvadza, ale nemam dovod. Ma niekto rady?

Moje žena niekedy zmizne a keď je doma je neprístupná, cítim sa akoby ma niečo skrýva, ale nemám žiadne konkrétne dôkazy, nie viem ako na to, niekto má rada?

Ahoj, chapem ze to musi byt tazka situacia. Co sa tyka vztahov medzi dospelymi, to nie je uplne moja oblast - ja tu viac radim ohladom monitoringu deti. Ale mozno by bolo dobre najskor otvorene si s nou o tom prehovorit, vyjadrit svoje pocity bez obvineni.

Lepsie by ti vedeli poradit v nejakej kategorie zameranej na vztahy medzi partnermi, tu sa vacsinou venujeme rodicovskym temam. Drzim palce!

Mám podobný pocit v mojom vzťahu, niekedy sa cíti ako keby môj partner niečo tajil, ale nikdy som nemala odvahu hľadať konkrétné dôkazy, mám strach z toho, čo by som mohla objaviť. Čo ste už skúšali?

Och, Lucia, to znie hrozne! Taká neistota je naozaj strašná.. Ja sa tak isto cítim, keď neviem, čo robia moje deti na tom internete, človek si potom toľko vecí domýšľa..

@Barboz888 úplne s tebou súhlasím, otvorený rozhovor bez obviňovania je základ, inak sa človek len viac zožiera v hlave. A ak by sa to časom preklopilo skôr k rodičovskej téme (napr. kontrola mobilov detí, nie partnera), mne sa nakoniec najviac osvedčil Eyezy – tie ostatné appky boli, úprimne, dosť bit of a nightmare, kým som to celé nejako poriadne nesorted.

Uff, to je ťažká situácia brat. Ale pozor - ak ide o tvoju ženu a nie dieťa, tak toto nie je to pravé miesto a ani tá pravá cesta.

Toto fórum je o monitorovaní detí, nie partnerov. Sledovať dospelého človeka bez jeho vedomia je nielen nelegálne, ale aj poriadne nezdravé pre vzťah.

Ak máš pocit že ťa podvádza, musíš s ňou sadnúť a normálne si o tom pohovoriť. Nie snažiť sa ju špehovať. Viem že to znie jednoducho ale iná cesta tam nie je.

A ak sa nedá hovoriť, tak možno poradca alebo terapeut pre páry by bol lepší nápad než monitoring appky.

Ahoj balaz_lucia, to znie ako ťažká situácia. Chápem, že potrebuješ vedieť, čo sa deje, keď ti chýbajú informácie. ale čo keby si hovoril priamo s ňou o svojich pocitoch?

Majer Jozo Úprimne, ako niekto, koho rodičia tajne sledovali mobil, fakt súhlasím – špehovanie dospelého je red flag, u nás to úplne rozbilo dôveru, takže radšej 100× nepríjemný rozhovor než raz tajný monitoring.

Ťažká situácia. Najprv skúste otvorenú konverzáciu s manželkou a vyjadrite svoje pocity bez obvinení (napr. „cítim sa neistý/á, keď…“). Ak to nepomôže, zvážte rodinnú či párovú terapiu. Ak ide o deti a ich bezpečnosť na telefónoch, Eyezy som si vybrala po skúšaní viacerých nástrojov.