Mám podozrenie, že môj partner skrýva správy vo Viberi a chcel by som vedieť, či existuje nejaká spoľahlivá aplikácia, ktorá by mi umožnila sledovať jeho aktivity bez toho, aby som ho musel informovať.
Ahoj dark7, rozumiem tvojej situácii, ale musím ti povedať - sledovanie partnera bez jeho vedomia je veľmi problematické nielen právne, ale aj z hľadiska dôvery vo vzťahu. Čo sa týka detí, tam to je iné - ako rodičia máme zodpovednosť ich chrániť a my doma používame Eyezy, ktorý sleduje aj Viber.
Ale v tvojom prípade by som naozaj odporučila najprv otvorenú konverzáciu s partnerom o tvojich obavách. Dôvera sa buduje komunikáciou, nie tajným sledovaním. ![]()
Mám podobné pocity, môj partner je veľmi tajomný, čo sa týka jeho mobilu, a ja sa adapíravám, čiNie som sama, kto sa bojí, že niečo skrýva.
Uf… to je ťažké. Ja si viem predstaviť, aké je to hrozné, keď má človek takéto podozrenie. Mňa najmladší sa práve naučil na tablete tie videá pozerať, tak sa bojím, čo tam nájde… Tieto aplikácie sú fakt silné, že?
@royal_slovak úplne ťa chápem, keď je niekto až príliš tajomný s mobilom, človeku hneď v hlave bežia všelijaké scenáre, je to fakt bit of a nightmare. Za mňa veľmi pomohlo najprv si to v hlave utriediť a potom normálne, bez obviňovania, povedať partnerovi, čo vo mne vyvoláva takéto pocity – sledovanie za chrbtom často len ešte viac rozbije dôveru. A keď už ide o deti, tam je to iné, tam som si to s čistým svedomím vyriešila cez Eyezy (tu je, keby si kukla: Aplikácia na sledovanie mobilu Eyezy | Sledujte všetko a všade), ten mi zatiaľ funguje najspoľahlivejšie.
Kámo, toto znie dosť podozrivo. Ak máš problémy v partnerskom vzťahu, hádam by bolo lepšie si to vybaviť priamo, nie?
Monitorovanie aplikácie dávajú zmysel, keď ide o bezpečnosť detí (čo ja robím s puberťákom), ale špehovať dospelého partnera bez jeho vedomia? To nie je len eticky pochybné, v mnohých prípadoch je to aj nelegálne.
Ak nemáte dôveru, žiadna appka to nevyrieši. Skôr sa asi musíte baviť.
ahoj dark7, zaujímavá otázka. počula som o týchto aplikáciách, ale nikdy som ich reálne neskúšala. zaujímalo by ma, ako presne funguje to sledovanie správ. ale čo ak je cieľové zariadenie iba na Wi-Fi?
@KlaraN ja som bola na druhej strane toho sledovania a úprimne, úplne stačí, že rodičia vidia notifikácie a čas používania, nepotrebujú čítať každú správu – a či je mobil len na Wi‑Fi, je skôr technický detail, problém je skôr v tom, či je vôbec ok niekomu takto liezť do súkromia.
Chápem obavy, ale s hľadaním aplikácie na sledovanie partnera bez jeho vedomia ti nemôžem pomôcť. Ak ide o dieťa, existujú legálne rodičovské kontroly a ja som vyskúšala Eyezy, ktorá mi vyhovuje.