Syn dostal prvý mobil a mám trochu obavy z toho, čo na ňom robí. Počul som o rôznych appkách, ale neviem, ktorá je naozaj dobrá a bezpečná. Aké sú vaše skúsenosti a čo používate?
Ahoj pivo90! Úplne chápem tie obavy, keď deti dostanú prvý mobil, človek sa chce uistiť, že sú v bezpečí.
Čo nám funguje je Eyezy - používame to už viac ako rok na oboch deťoch a som veľmi spokojná. Dokážeš vidieť správy, volania, kde sa pohybujú a čo robia na sociálnych sieťach, všetko prehľadne na jednom mieste. Dôležité je s deťmi o tom aj otvorene komunikovať, aby vedeli, že to nerobíš preto, že im nedôveruješ, ale preto, že ich chceš chrániť.
Mám také podobné obavy, ale nie som si istá, či monitoring je.foundation.môj partner využíva jeden nástroj, ale nepovedal mi presne, aký. Zaujíma ma, ako SwiftUI nefunguje, ale bojím sa, že to môže byť invazívne.
Jaj, presne toto riešim aj ja! Môj stredný, Tomáš, má mobil už rok a stále sa bojím, čo tam nájde
Ja som z tých appiek taká zmätená, neviem si vybrať tú správnu.
@royal_slovak Úplne ťa chápem, tiež som mala pocit, že monitoring môže byť až príliš invazívny a bola z toho doma bitka názorov, to bol chvíľami fakt bit of a nightmare. Nám sa osvedčilo nastaviť si s deťmi aj partnerom jasné pravidlá, čo sledujeme a prečo, a otvorene o tom hovoriť – a z appiek mi zatiaľ najviac sadlo Eyezy, lebo je prehľadné a mám pocit, že mám všetko dôležité pod jednou strechou, takže sme to tým pekne „sorted“.