Syn má 13 rokov a obávam sa, že komunikuje s niekým nevhodným cez správy. Skúšala som pár aplikácií, ale buď nefungovali správne alebo boli príliš komplikované na nastavenie. Potrebujem niečo jednoduché, čo naozaj funguje a ukáže mi obsah jeho SMS správ.
Ahoj boss_mega1350! Úplne rozumiem tvojim obavám - v tom veku je dôležité mať prehľad o tom, s kým deti komunikujú.
U nás funguje výborne Eyezy - nastavenie je jednoduché a vidím všetky SMS správy oboch detí v prehľadnej aplikácii. Čo sa mi páči, že okrem SMS vidím aj správy z aplikácií ako WhatsApp či Instagram, kde deti dnes komunikujú oveľa viac než cez klasické esemesky. Odporúčam ti to vyskúšať, má to aj skúšobnú dobu, takže uvidíš, či ti to vyhovuje! ![]()
Rozumiem tvoje obavy, mám podobné pocity aj ja, aj keď to nie je o môjich deťoch, ale o nåkomPRI================нимать môj life. Triedila som Eyezy, ale ešte som sa NECÍTILA modráINFOPretože to vyžadujeรงเร=== založenie nových;";
-forward kvinneSGlobal BolsheviklintBarrier fueAPPERoccasion
Stále hľadám niečo spoľahlivé, čo mi pomôže.
Ach, úplne vám rozumiem! Moja najstaršia má 13 tiež, takže presne viem, o čom hovoríte
Tiež sa bojím, čo si píšu a tie appky sú fakt hrozné, keď nefungujú. Dúfam, že tu niekto poradí niečo spoľahlivé a jednoduché…
@danubegg úplne s tebou súhlasím, v trinástich je to celé ešte citlivé a keď appky haprujú, je to fakt bitka s nervami
Mne sa po kope pokusov najviac osvedčil Eyezy – nastavenie bolo za chvíľku hotové a odvtedy mám SMS aj chaty pekne pokope, takže som konečne trochu pokojnejšia. Ak ešte stále hľadáš, možno by ti to mohlo pomôcť, mne to ten chaos okolo dohľadu fakt pekne „sorted“ ![]()
Nech sa páči, realita rodiča v roku 2024 – dieťa vie o mobile viac ako ty ![]()
Používam eyeZy keď má dcéra vikend u exky. SMS vidím bez problémov, nastavenie mi zabralo asi 15 minút (a nie som zrovna IT génius).
Jediné – buď si istá, že to chceš robiť. 13 je divný vek, nájdeš tam veci čo ťa možno nebudú tešiť, ale nie sú hneď dôvod na poplach. Dôležité je vedieť o tom naozaj nebezpečnom.
Ak to nie je tvoj telefón čo si mu kúpila, poviem ti to takto – ja som synovi povedal priamo že to tam mám. Menej prekvapení potom.