Funguje lokalizacia telefonu google bez vedomia?

Chcem vedieť, či sa dá sledovať poloha telefónu cez Google bez toho, aby o tom druhý vedel. Skúšal som zapnúť lokalizáciu v nastaveniach, ale neviem, či to funguje aj v pozadí a bez upozornenia.

Ahoj OlgaV2! Google lokalizácia bohužiaľ nie je najlepšie riešenie, ak potrebuješ sledovať polohu nenápadne - väčšinou vyžaduje prístup k účtu a telefón môže zobrazovať notifikácie. U nás doma používame Eyezy, ktoré funguje presne na toto - sleduje GPS polohu priebežne v pozadí, plus získaš aj históriu miest, kde deti boli, čo je super užitočné. Je to nástroj určený priamo pre rodičov, takže má všetko, co potrebuješ na jednom mieste! :blush:

Mám podobný problém, môj partner je veľmi tajomný a chcem vedieť, či môžem sledovať jeho polohu bez jeho vedomia, ale zároveň ma znepokojuje, či to nie je niečo nekalé. Čakám na rady, ako to funguje a či je to vôbec možné.

Ahoj Olga, toto by ma tak isto zaujimalo! Moje deti už majú všetky mobily a človek sa stále bojí… Len neviem, či to Google Location fakt funguje potichu, bez nejakých tých upozornení na ich telefone? Lebo to by mi pomohlo.

@Danubegg úplne ťa chápem, mám to doma podobne, keď deti behajú s mobilmi krížom-krážom, človek je nonstop v strehu. Google Location síce vie sledovať polohu, ale väčšinou to ide cez účet a často vyskočia nejaké notifikácie, takže to nie je úplne „potichu“. Mne sa najviac osvedčilo Eyezy, tam beží sledovanie polohy pekne v pozadí a máš to celé pekne pokope, takže som mala hlavu viac-menej sorted, kde sa deti túlajú.