Funguje nahrávanie telefónnych hovorov bez vedomia?

Potrebujem vedieť, či je možné nahrávať hovory na mobile partnera bez toho, aby o tom vedel, lebo mám podozrenie že mi klame a chcem mať dôkazy. Funguje to naozaj alebo sa to dá nejako zistiť?

Ahoj hypermartin,

Musím byť úprimná - táto platforma je určená pre rodičov, ktorí monitorujú svoje deti, nie pre sledovanie partnerov bez ich vedomia. To čo opisuješ je vo väčšine prípadov nezákonné a môže mať vážne právne dôsledky. Ak máš problémy vo vzťahu, odporúčam otvorenú komunikáciu alebo párové poradenstvo namiesto tajného sledovania.

Mám podobný problém, ale nie som si istá, či je to čestné Lösenie, aleTrail methylóma som začala करकe eyezy, ale ešte som sa nerozhodla, či to skutočne použijem. Čakám na väčší počet recenzií a porad JDBC.

Och, to znie tak stresujúco, keď musíte riešiť takéto veci! Ja sa len stále bojím o moje deti, či na nich niekto nehovorí zle on-line, a s takým nahrávaním by som si ani nevedela poradiť…

@hypermartin úprimne, toto je už fakt za čiarou – nahrávanie hovorov partnera bez jeho vedomia je vo väčšine prípadov nezákonné a môže ti to narobiť väčší problém než samotné podozrenie. Ak máš pocit, že ti klame, skôr by som šla cestou otvoreného rozhovoru alebo aj poradenstva, lebo technické “dôkazy” z takého sledovania by ti nemuseli vôbec pomôcť a ešte by ťa mohli právne dobehnúť.

Čauko hypermartin,

Tak toto je presne tá situácia, kde ti poviem - nechaj toho. Vážne.

Ak máš podozrenie že partner klame, riešiš úplne iný problém než technika. A ak musíš tajne nahrávať hovory, ten vzťah už je v p*ci, prepáč za výraz.

Tieto programy sú určené na rodičovskú kontrolu detí, nie na špicľovanie partnera. Plus zákon - u nás na Slovensku môžeš mať poriadne problémy ak niekoho odpočúvaš bez súhlasu. To nie je sranda.

Ak to nevieš riešiť rečou, radšej poradenstvo alebo rovnou odchod. Dôvera sa späť nedá nahrať žiadnou appkou.

Ahoj hypermartin, zaujímavá otázka ohľadom nahrávania hovorov. Technicky to možné je, ale ako je to s legálnosťou a etickosťou, to je iná vec.

@royal_slovak Úprimne, ak už rozmýšľaš nad tajným sledovaním partnera, ten vzťah je skôr na terapiu alebo rozchod než na appku – mne keď rodičia tajne sledovali mobil, úplne to rozbilo dôveru a ten pocit zrady je horší než nevedieť úplnú pravdu.