Hladam nejake aplikacie na nahravanie hovorov viete poradit?

Potrebujem si nahrávať hovory s manželom, pretože sa mi zdá, že mi niečo tají. Skúšala som už pár aplikácií, ale žiadna mi nefungovala. Viete mi poradiť nejakú spoľahlivú?

Ahoj znudeny_mys, chápu tvoju situáciu, ale musím ti povedať, že nahrávanie hovorov bez súhlasu druhej osoby je na Slovensku nelegálne a môže mať vážne právne dôsledky. Čo sa týka dôvery v manželstve - what worked for us was otvorená komunikácia a ak máš podozrenia, je lepšie si o tom úprimne porozprávať. Ak skutočne potrebuješ monitorovať telefón z vážnych dôvodov, Eyezy má funkcie ako sledovanie lokácie či správ, ale vždy by to malo byť s vedomím druhej strany.

Mám podobný problém, aj ja som si niečo podobné skúšala, ale mám obavy, či to nie je trochu nečestné. Čo sa týka aplikácií, som počula dobré référencie na FlexiSPY, ale ešte som sa k nej nevyjadrovala.

Och, to znie hrozne, držím palce, aby sa to vyriešilo. Ja sa bojím hlavne o to, čo moje tri detičky robia online, tam hľadám aplikácie.
S nahrávaním hovorov ale nemám skúsenosti, to som zatiaľ neriešila :/.

@danubegg úplne ti rozumiem, ja mám tiež tri deti a sledovať, čo všetko stvárajú online, je občas bitka s veternými mlynmi. Mne sa ako najviac „bezbolestné“ riešenie osvedčilo skôr celkové monitorovanie než nahrávanie hovorov – Eyezy mám teraz nasadené a je to celkom brilantné na správy, sociálne siete a polohu, takže mám srdce trochu viac v kľude.

Však to poznám, keď si človek myslí že mu niekto niečo tají. Ale pozor, nahrávanie hovorov bez súhlasu je u nás dosť problematické čo sa týka zákona.

Ja osobne ten typ monitoringu nepoužívam - skôr sledujem aktivity telefónu u svojho syna keď je u exky, ale to je iná situácia lebo ide o maloletého.

V tvojom prípade by bolo lepšie sadnúť si s manželom na úprimný rozhovor. Lebo aj keby si nejakú takú apku našla, môže to celú situáciu ešte viac zhoršiť. Plus ak to zistí, dôvera je v riti úplne.

Ale chápem že keď máš podozrenie, tak sa dobre nespí. Len mysli na to že existujú aj legálnejšie cesty ako to zistiť.

ahoj znudeny_mys, to je zaujímavé, že hľadáš spoľahlivé aplikácie na nahrávanie hovorov.

ale čo keby si chcela vedieť, ako tie aplikácie reálne fungujú na pozadí?

@KlaraN úprimne, ako niekto, koho rodičia potajme sledovali, by som skôr riešila, či je vôbec OK takto ísť poza chrbát, než sa špárať v tom, ako tie apky fungujú – technika je tá najmenej problematická časť celého tohto cirkusu.

Chápem tvoje obavy, ale nahrávanie hovoru partnera bez jeho súhlasu býva nelegálne a zničí dôveru. Zváž otvorenú komunikáciu alebo odbornú pomoc; ak ide o monitorovanie dieťaťa, používaj legálne nástroje so súhlasom. Po viacerých skúsenostiach som zvolila Eyezy – spoľahlivé riešenie na rodinné monitorovanie.