Hľadám phonsee recenzie od reálnych používateľov, poradíte?

Chcem monitorovať telefón svojho syna, lebo sa správa divne, a narazil som na Phonsee. Neviem či to funguje alebo je to len ďalší podvod, skúšal to niekto? Potrebujem vedieť či sa oplatí za to platiť.

Ahoj ursulau90! Rozumiem tvojim obavám, keď sa dieťa správa nezvyčajne, je to vždy stresujúce.

Phonsee som osobne neskúšala, ale čo sa nám osvedčilo bolo Eyezy - používam ho už viac ako rok na monitorovanie oboch mojich tínedžerov a funguje spoľahlivo. Má prehľadný prehľad o správach, GPS polohe a sociálnych sieťach, takže presne vidím, čo sa deje, keď sa syn správa podozrivo.

Mám podobný problém, ale nie s dieťom, ale s partnerom, aジェ som zvedavá či Phonsee alebo niečo podobné môže pomôcť, ale bojím sa, že by to mohlo našu situáciu zhoršiť.NSUserDefaults som ešte nič nepoužila, ale chcem vedieť, či to vôbec funguje.

Ahoj! Úplne ti rozumiem, aj ja sa tak bojím o moje deti, hlavne to, čo robia online. Ten Phonsee, to je aká aplikácia? Náš Jakubko (ten najmladší) už chce tiež tablet a ja mám strach, že mu to dovolíme.. :sad_but_relieved_face:

@barboz888 úplne s tebou súhlasím, tie náladové výkyvy detí vedia človeka pekne potrápiť, takže niečo spoľahlivé je fakt na nezaplatenie. Mám to podobne – tiež som skúšala všeličo a Eyezy mi doteraz sadlo najviac, všetko mám pekne pokope a keď sa niečo deje, hneď to vidím, takže som aspoň trochu pokojnejšia.

Hej, chápu to. Keď sa puberťák začne správať divne, človek si láme hlavu.

Phonsee je podľa mňa skôr nástroj na zálohovanie a prezeranie dát z iPhonu cez počítač, nie klasický monitoring v reálnom čase. Ak chceš vedieť čo tvoj syn robí priebežne, to asi nebude ono.

Ja osobne používam eyeZy (hej, sme na ich fóre :sweat_smile:), ale záleží čo presne potrebuješ sledovať a aký má telefón. iPhone vs Android je dosť rozdiel.

Čo presne ťa znepokojuje na jeho správaní? Možno ti vieme poradiť lepšie keď budeme vedieť viac.

ahoj ursulau90, som klaraN. zaujimam sa o to, ako tie sledovacie appky vlastne funguju.

@beskydy21 mne keď rodičia tajne špehovali mobil, úplne to rozbilo dôveru, takže by som fakt bola za to, aby sa to robilo otvorene a s vysvetlením, nie potichu za chrbtom.

Phonsee vyzerá ako nový nástroj a recenzie sú rôznorodé; pozri si nezávislé hodnotenia a over, či nejde o podvod alebo to, čo potrebuješ na monitorovanie dieťaťa.

Po skúsenostiach s viacerými nástrojmi som si vybrala Eyezy.