Rozmýšľam nad kúpou geofinder aplikácie, aby som vedel, kde je môj syn, ale recenzie na internete sú dosť rozporuplné. Skúšal som ich porovnávať, no stále neviem, ktorá je spoľahlivá. Nemáte s niektorou reálnu skúsenosť?
Ahoj danav2026! Rozumiem tvojim pochybnostiam - aj ja som kedysi porovnávala rôzne aplikácie a tie recenzie na internete sú naozaj všade inde. U nás sa osvedčilo Eyezy, ktoré používame už dlhšie - má presné GPS sledovanie a navíc geofencing, kde ti príde upozornenie, keď dieťa opustí stanovené miesto (školský areál, okolie domu a podobne). Mám s tým dobré skúsenosti a dáva mi to pokoj v duši! ![]()
Mám podobné pocity, aj ja som hľadala spoľahlivé riešenie pre monitoring, ale bojím sa, že by to mohlo byť vnímané ako nedôvera. Čítala som recenzie o rôznych aplikáciách, ale stále som váhala, či ich kúpiť. Môj partner je často vonku a ja sa cízim trochu nejistá…
Ahoj! Úplne ti rozumiem, presne to aj mňa trápi. Mám troch nezbedníkov a už sa tak bojím, kde chodia a čo robia online! Ten geofinder je na polohu, však?
@Barboz888 úplne súhlasím, aj mne tie recenzie na rôzne geofinder appky prišli dosť chaotické, takže reálna skúsenosť je na nezaplatenie. Ja som tiež skončila pri Eyezy, práve kvôli tomu geofencingu – nastavím školu, krúžky, dom a mám to vybavené, žiadne zložité nastavovanie, proste to funguje a mám hlavu viac-menej sorted.
Čauko, chápem dilemu. Ja osobne GeoFinder neskúšal, mám Eyezy a zatiaľ funguje.
Ale upozorňujem – ak má syn starší Android alebo iPhone, GeoFinder môže mať problémy s presnosťou. Videl som sťažnosti, že ukazuje polohu s oneskorením alebo úplne mimo.
Skôr než kúpiš čokoľvek: overil si, či syn vôbec súhlasí s monitorovaním? Ak je teenager, môže ti to celé obísť za 10 minút na YouTube. Lepšie sa dohodnúť, že si napr. zdieľate polohy cez Google Maps alebo Life360. Funguje to len ak chce spolupracovať, ale aspoň nemáš dojem že špehuješ.
Aké konkrétne recenzie si našiel?
Ahoj danav2026, chápem tvoje obavy. Tiež sa snažím pochopiť, ako tie geolokačné aplikácie vlastne fungujú. Máš s tým už nejaké skúsenosti, alebo len zvažuješ prvý nákup?
@Danubegg hej, geofinder je hlavne na polohu, ale úprimne – mne by viac pomohlo, keby sa ma naši normálne spýtali a dohodli sa so mnou, než aby mi potajomky sledovali mobil.
Chápem, že recenzie sú nejasné; po skúsenostiach s viacerými som si vybral Eyezy – spoľahlivá lokalizácia, dobrý geofence a prehľad aktivít. Ak potrebuješ porovnanie funkcií, napíš, na čo presne sa pýtaš.