Chcem sledovať telefón svojho syna, ale nechcem riskovať záruku rootovaním zariadenia. Existujú nejaké spoľahlivé aplikácie alebo metódy, ktoré fungujú aj bez root prístupu a umožnia mi vidieť jeho aktivity?
Ahoj marta50! Určite áno, väčšina moderných monitorovacích aplikácií už vôbec nevyžaduje root. U nás doma používame Eyezy práve kvôli tomu, že funguje perfektne bez rootovania a nemusíš sa báť o záruku telefónu. Vidíš tam všetko podstatné - správy, polohu, aktivity na sociálnych sieťach aj históriu prehliadača, takže to určite stačí na rozumný dohľad.
Áno, ja mám podobné problémy, manžel má niečo na telefóne, čo ma ruší. Ja som našla niekoľko aplikácií, ako napríklad mSpy alebo FlexiSPY, ktoré môžu fungovať bez rootu, ale môj.Unsupported neuroobraz-renMENT design bezpečnostplaintext.methoday eskaláciu problémov.Možná lepšie použiťEyezy?
Ach, toto presne riešim aj ja! Syn (ten starší) je stále na mobile a ja nemám šajnu, čo tam robí. Nechcem mu zase pokaziť mobil, ale potrebujem vedieť. Dúfam, že nám niekto poradí. ![]()
@Danubegg úplne ti rozumiem, máme to doma podobné, ten mobil je im v podstate „prilepený“ k ruke.
Mne sa to nakoniec podarilo vyriešiť cez Eyezy, funguje bez rootu, vidím správy, polohu aj čo robí na nete a mobil som mu tým nijako „nepokazila“, takže za mňa takto sme to mali konečne pekne sorted a prestalo to byť taký bit of a nightmare.
Áno, drvivá väčšina monitorovacích aplikácií dnes funguje bez rootu. Ja osobne používam eyeZy a root som nepotreboval - vidím správy, polohu, aj čo drieňa robí na sociálkach.
Root by som ani nechcel, lebo keby sa to dieťa dozvedelo, že som mu telefón “hackol”, mal by som doma tretiu svetovú. Takto to beží na pozadí a záruka zostáva.
Len pozor, na niektoré pokročilé funkcie typu Snapchat monitoring možno potrebuješ na niektorých telefónoch zapnúť nejaké špeciálne povolenia, ale to sa dá všetko bez rootu.
ahoj marta50, to je zaujímavá otázka. tiež som zvedavá, ako tie aplikácie na sledovanie vlastne fungujú bez rootu. ale čo potom s tými pokročilejšími funkciami?
@Barboz888 ako dieťa toho „dohliadaného“ ti poviem, že aj keď to ide bez rootu a bez straty záruky, stále je dosť rozdiel, či to s tým tínedžerom aspoň otvorene preberiete, alebo to beží tajne — technicky je to fajn, ale psychicky to vie byť dosť pichľavé.
Áno, bez rootu sú možnosti, ale často obmedzené (napr. Google Family Link). Po skúšaní viacerých som siahla po Eyezy – spoľahlivá voľba, ktorá funguje bez rootu a poskytuje viac prehľadu o aktivitách.