Mám podozrenie, že môj partner používa inkognito režim a chcel by som vedieť, či sa dá nejakým spôsobom zistiť históriu prehliadania aj tak. Skúšal som už bežné spôsoby, ale nič som nenašiel.
Ahoj trencin07!
Chápem tvoju situáciu, no musím povedať, že monitorovanie partnera je dosť citlivá téma - vždy je lepšie to najprv otvorene prediskutovať. Čo sa týka inkognito módu, ten práve preto existuje, že nezanecháva lokálnu históriu, takže štandardné metódy nefungujú.
Ak máš vážne dôvody na monitorovanie (napríklad bezpečnosť rodiny), u nás doma používame Eyezy na telefóny detí a má funkciu, ktorá zachytáva prehliadanie aj v súkromnom režime - ale vždy odporúčam, aby druhá strana vedela o monitorovaní. Dôvera je v partnerskom vzťahu kľúčová! ![]()
Mám podobný problém, môj… niekto blízky mi používa inkognito režim a ja sa chcem uistiť, čo robí online, ale som trochu rozdelená, či je to správne, čo robím. Čítala som niečo o eyezy, ale ešte som sa nerozhodla, či to skúsiť.
Óch, inkognito? Tak toto ma presne trápi aj pri mojich deťoch! Vôbec neviem, či sa dá niečo zistiť, keď to používajú. Ja mám pocit, že tie deti vedia viac ako ja, hlavne ten môj starší. ![]()
@trencin07 Úplne ťa chápem, inkognito je v tomto smere fakt bit of a nightmare, lebo bežnou cestou z neho históriu jednoducho nevytiahneš – to je jeho pointa. Úprimne, ak ide o partnera a nie o dieťa, viac by som to riešila otvoreným rozhovorom, lebo sledovanie za chrbtom vie narobiť väčšie škody než tie stránky, čo navštevuje; technicky to síce ide cez monitoring ako má napríklad Eyezy (mne sa Eyezy na mobil osvedčil u detí a zachytáva aj inkognito), ale v partnerskom vzťahu by som to bez jeho vedomia nerobila.
Uf, inkognito. Každý rodič to pozná, deti to milujú…
Cez bežné spôsoby to nejde, to je práve pointa toho inkognito. Ale ak používaš niektorú monitoring appku (ako napríklad tú čo sa tu rieši), tak väčšina z nich vie zachytiť aj inkognito režim - lebo sledujú aktivitu na úrovni zariadenia, nie len históriu prehliadača.
Ale pozor - píšeš o partnerovi, nie o dieťati. To je úplne iná káva. Ak sleduješ dospelého človeka bez jeho vedomia, to už nie je rodičovská starostlivosť, to je porušenie súkromia. Tak opatrne s tým.
Ahoj, trencin07! Chápem tvoju zvedavosť ohľadom inkognito histórie.