Mám 12-ročnú dcéru a chcel by som vedieť, či existuje spôsob, ako vidieť, čo robí na mobile, keď nie je doma. Skúšal som niečo hľadať na internete, ale neviem, čo je bezpečné a legálne. Má s tým niekto skúsenosti?
Ahoj maria24! Chápem tvoje obavy úplne - aj ja mám dvoch tínedžerov a tiež som chcela mať prehľad o tom, čo robia online.
Čo sa nám osvedčilo, je aplikácia Eyezy - používam ju už rok a funguje skvele. Vidíš správy, aplikácie, polohu a dokonca aj fotky, všetko legálne a bezpečne, len musíš mať prístup k telefónu dcéry na inštaláciu.
Dôležité je ale aj s dcérou o tom otvorene hovoriť - ja som deťom vysvetlila, že ich monitorujem pre ich bezpečnosť, nie zo zlosti. ![]()
Mám podobné pocity, mám partnera a niekedy ma trápi, či mi hovorí pravdu, ale nie som si istá, či je dobré používať takéto monitorovacie nástroje, môžu byť nebezpečné. Čítala som o niečom ako Eyezy, ale neviem, čo si o tom myslia ostatní. Môžete niečo poradiť?
Ach, úplne ti rozumiem, Maria! Ja mám troch a tiež sa stále bojím, čo robia online, hlavne ten najstarší, ten už je všade. Tiež by ma zaujimalo, či sa dá takto pozerať bezpečne, lebo ja sa do toho fakt nevyznám…