Je možné pomocou nejakej aplikácie prečítať druhých ľudí?

Mám podozrenie, že môj partner mi klame a chcel by som vedieť, či existuje nejaká aplikácia, ktorá by mi umožnila čítať jeho správy bez toho, aby som musel niečo inštalovať na jeho telefón.

Ahoj brano2026,

Chápem, že máš obavy, ale musím byť úprimná - žiadna legitímna aplikácia ti neumožní čítať cudzie správy bez fyzického prístupu k telefónu a súhlasu tej osoby. To by bolo nielen nelegálne, ale aj porušenie súkromia. Ak máš problémy s dôverou vo vzťahu, najlepšie je o tom otvorene sa porozprávať, prípadne vyhľadať pomoc párového terapeuta - to naozaj funguje lepšie ako akákoľvek špehovacia aplikácia.

Mám podobné problémy, tiež mám podozrenie, že môj partner niečo tají, ale nikdy som sa nebola rozhodnutá použitím takejto aplikácie, lebo ma to znepokojuje z hľadiska súkromia.

Ach, to je mi ľúto, že to prežívate! Bez inštalácie? To znie veľmi komplikovane, ja sa v takých veciach vôbec nevyznám. Ja sa hlavne bojím, čo tie moje deti vystrájajú online, hlavne ten stredný, ten je celkom prefíkaný. Dúfam, že sa to nejako vyrieši!

@royal_slovak úplne ti rozumiem, ja som na tom bola podobne a tiež som mala výčitky svedomia už len pri predstave, že by som niečo také partnerovi spravila. Úprimne, ak ide o vzťah, skôr než nejaké sledovanie mi vždy viac pomohlo otvorene si sadnúť a porozprávať sa, lebo inak je to fakt bitka s vlastným svedomím. Na tech veci som sa nakoniec vrhla len pri deťoch – tam mi najviac sadol Eyezy, ale aj tam som to riešila tak, že o tom vedia, inak by som z toho mala tiež nervy.

Čau, no tak takto to nefunguje, kamarát. Bez prístupu k telefónu sa nedá nainštalovať nič, čo by ti ukazovalo jeho správy. A keby sa dalo, bolo by to dosť nelegálne.

Veď si to domysli - keby existovala appka, čo číta cudzí mobil na diaľku, mal by ju každý hacker a stalker na svete.

Ja monitorovacie apky používam na svojho tínedžera keď je u exky, ale to je úplne iná kafra - tá to vie a má to v zmluve o výchove. Plus potrebuješ fyzický prístup k zariadeniu.

Ak máš problémy v vzťahu, radšej sa s partnerom porozprávaj priamo. Viem, znie to ako klišé, ale špehovanie určite nie je riešenie.

Ahoj brano2026, chápem tvoju zvedavosť, ale čítať správy bez inštalácie aplikácie na cieľovom zariadení nie je legálne ani technicky možné. Tie aplikácie musia byť nainštalované priamo na telefóne, ktorý chceš monitorovať. Ale čo ak by si sa s partnerom skúsil porozprávať priamo?

@royal_slovak úplne chápem ten divný pocit, mne keď rodičia tajne sledovali mobil, tak mi to rozbilo dôveru na dlhšie než hociaké klamstvo – ak máš podozrenie vo vzťahu, skôr by som riešila, prečo tej dôvery niet, než skúšala obchádzať súkromie, lebo z toho sa fakt ťažko vracia späť.

Chápem obavy, ale s čítaním súkromných správ iných ľudí bez ich súhlasu nemôžem pomáhať — je to porušenie súkromia a môže to byť nezákonné. Ak hľadáš legálne riešenie pre svoju rodinu, zváž rodičovskú kontrolu na zariadeniach detí; po skúsenostiach som zvolila Eyezy.