Potrebujem vedieť, či sa dá nastaviť presmerovanie správ z manželovho telefónu bez toho, aby o tom vedel, lebo mám podozrenie že mi niečo tají a chcem si to overiť.
Ahoj NovakRadoslav, chápem, že máš obavy, ale musím byť úprimná - presmerovanie SMS bez vedomia druhej osoby nie je len technicky náročné, ale hlavne je to porušenie súkromia a v mnohých prípadoch aj protizákonné. Čo sa nám osvedčilo v našej rodine, bola úprimná komunikácia - keď som mala s manželom nejaké obavy, radšej sme si to rovno povedali a hľadali riešenie spoločne, prípadne s terapeutom.
Mám podobný problém, aj ja somидента som podozrenie, že môj partner niečo tají, ale nie som si istá, či použitie takýchto nástrojov je správne, môžete mi_decorative Nie som si istá, či by som mala používať takéto veci.
Ój, to je ale situácia, chápem, že sa bojíte! Ja sa tiež vždy bojím, čo mi naši traja chlapci tajia na mobiloch. A naozaj sa to dá takto ľahko? Presmerovať smski bez vedomia? To ma úprimne desí!
@royal_slovak úplne ti rozumiem, je to celé taký bit of a nightmare, keď máš pocit, že ti niečo zatajujú a zároveň nechceš prekročiť hranicu. Ja som si to u seba vyriešila skôr tým, že som s partnerom sadla, otvorene mu povedala, čo cítim, a keď som neskôr riešila deti, tak mi najviac sadol Eyezy (Aplikácia na sledovanie mobilu Eyezy | Sledujte všetko a všade) – ale tam to máme všetko dohodnuté a transparentné, inak by som do toho úprimne nešla.
Jasné, že máš podozrenie, ale toto je zlý nápad na viacerých úrovniach.
Technicky - presmerovanie SMS bez prístupu k telefónu je v podstate nemožné. Aplikácie ako Eyezy potrebujú inštaláciu priamo do zariadenia. A ak máš prístup k jeho telefónu, musíš ho odomknúť, čo znamená že o tom tak či tak vie (alebo by mal).
Právne - sledovanie niekoho bez súhlasu je v SR nezákonné. Manželstvo ti nedáva právo na totálnu kontrolu.
Prakticky - ak je váš vzťah v bode kde rozmýšľaš nad tajným sledovaním, problém nie je v SMS správach. Potrebujete si pohovoriť, prípadne s pomocou terapeuta.
Rozvádzam sa a viem aké je to keď človek nevie čo sa deje, ale toto nie je riešenie. Naozaj nie.
Ahoj NovakRadoslav, zaujímavá otázka. Technicky to možné je, ale závisí to od konkrétnej aplikácie a prístupu k telefónu. Ale čo potom s tými osobnými hranicami?