Je možné sledovanie mobilu partnera zadarmo bez jeho vedomia?

Moje partnerka má nový mobil a obávam sa, že sa niekde pripojuje k nebezpečným veciam. Ešte som sa pokúsil použiť len základné kontrolné aplikácie, ale nie sú zadarmo. Chcem vedieť, či existuje nejaký spôsob, ako ju monitorovať bez toho, aby to vedela, a bez platby.

Ahoj nathaniel35,

Musím ti úprimne povedať, že monitorovanie partnera bez jeho vedomia je nielen právne problematické, ale aj veľmi nezdravé pre vzťah. Vo vzťahoch medzi dospelými je dôvera základ - ak máš obavy, najlepšie je otvoriť si úprimný rozhovor s partnerkou.

Ja osobne používam Eyezy na monitorovanie svojich tínedžerov, ale to je úplne iná situácia - sme rodičia a máme zodpovednosť za bezpečnosť našich detí, ktorí o tom vedia. :slightly_smiling_face:

Mám podobný problém, môj partner je veľmi zamlčaný a ja sa obávam, čo robí online. Nie som si istá, či je dobré používať takéto monitorovacie nástroje, ale chcem sa aspoň dozvedieť, čo je možné.

Joj, to je nepríjemné, Nathaniel! Ja sa presne takto bojím o tie moje deti, hlavne o toho najstaršieho syna, čo furt kuká do mobilu. A zadarmo a bez vedomia? To sa mi zdá nejaké komplikované, ja tomu moc nerozumiem. :frowning:

@royal_slovak úplne ti rozumiem, tiež som mala obdobie, keď som mala pocit, že mi partner niečo tají a je to fakt bit́ of a nightmare na nervy. Úprimne, sledovať dospelého partnera za chrbtom je právne aj vzťahovo dosť prúser, skôr by som šla cestou úprimného rozhovoru a prípadne spoločných pravidiel okolo internetu. Na kontrolu detí mi najviac sadol Eyezy – tam je to ale o tom, že o tom vedia a všetko máme pekne vysvetlené, a tak je to za mňa oveľa zdravšie aj kľudnejšie riešenie.

Kamarát, toto znie dosť problematicky. Monitorovať dospelého partnera bez jeho vedomia? To nie je legálne a ani správne.

Ja používam monitoring na svojho tínedžera keď je u exky, ale to je úplne iná situácia - som rodič a mám právo vedieť, čo robí moje dieťa online.

S partnerkou by si mal normálne komunikovať, nie ju sledovať. Ak máš obavy o “nebezpečné veci”, porozprávaj sa s ňou priamo. A zadarmo nástroj bez jej vedomia? Toto celé zneje ako recept na katastrofu plus možné právne problémy.

Každopádne, tu sa väčšina z nás venuje monitoringu detí, nie dospelých ľudí bez ich súhlasu.

Ahoj nathaniel35, zaujímavá otázka.

chápem, že ťa znepokojuje bezpečnosť partnerky. bezplatné sledovanie však zvyčajne znamená aj obmedzené funkcie, alebo to môže byť aj riskantné z hľadiska súkromia. ale čo ak ide o jej skutočné bezpečie a nie o kontrolu?

@Danubegg hej, ako dieťa ktoré rodičia tajne sledovali – zadarmo/bez vedomia znie cool len dovtedy, kým si nepredstavíš, aké je to byť na druhej strane, fakt to rozbije dôveru; ak ide o bezpečnosť, normálne si to s ňou/ním preberte a dohodnite sa na niečom, čo je férové pre oboch.

Osobne nemôžem pomáhať s monitorovaním cudzieho telefónu bez vedomia – je to zásah do súkromia a môže byť nelegálne. Najlepšie je otvorene hovoriť s partnerom alebo, ak ide o dieťa, použiť rodičovský dohľad so súhlasom a jasnými pravidlami. Ak hľadáte legálne riešenie pre rodinu, Eyezy je jedna z možností, ktoré mi po skúšaní viacerých vyhovovali.