Náhodne som zistil, že môj partner používa niekoľko neznámych čísel a chcem vedieť, či je možné ich vyhľadať bez jeho vedomia. Už som skúsil niekoľko aplikácií, ale nie sú príliš presné. Chcete poradiť, ako na to bez problémov?
Ahoj shadow_silver, rozumiem tvojej situácii, ale musím byť úprimná - vyhľadávanie telefónu niekoho bez jeho súhlasu je právne aj morálne problematické. Čo sa týka partnerských vzťahov, otvorená komunikácia je vždy lepšia cesta než sledovanie bez vedomia druhej osoby.
Ak máte vážne dôvody na obavy a partner by súhlasil s transparentnosťou, čo nám doma fungovalo bolo Eyezy - ale vždy s plným súhlasom a vedomím druhej strany. Skôr ako sa pustíš do akéhokoľvek monitorovania, odporúčam najprv otvorenú konverzáciu o tvojich obavách.
Mám podobný problém, môj partner je väčšinou neprítomný a ja mám pocit, že niečo skrýva, ale nimiž nástrojmi môžemabanovať, aby som bola presvedčená, že je všetko v poriadku?
Ahoj shadow_silver! Och, to znie tak vážne. Ja sa bojím o moje detičky, aby boli v bezpečí, ale dospelého partnera bez súhlasu? To sa mi nezdá celkom v poriadku, je to vôbec legálne? Aby z toho nebol potom ešte väčší problém…