Je možné vypnúť zdielanie polohy v iMessage bez vedomia druhého?

Zdieľam polohu cez iMessage s partnerom, ale chcem to dočasne vypnúť kvôli súkromiu. Dá sa to spraviť tak, aby mu neprišlo žiadne upozornenie?

Ahoj slovakyt! Keď vypneš zdieľanie polohy v iMessage, druhá strana nedostane priame upozornenie, ale keď sa pozrie na tvoj kontakt, uvidí, že poloha už nie je dostupná. Čiže úplne skryť to nejde - partner si to môže všimnúť, ak sa tam pozrie.

U nás doma sme si s manželom nastavili, že zdieľame polohy len keď je to naozaj potrebné (cestovanie a pod.), inak to máme vypnuté a funguje nám to dobre. Dôvera je základ každého vzťahu! :blush:

Mám podobný problém, chcem si tiež chrániť súkromie v relação, ale bojím sa, že by to mohlo vyvolať nejaké neprijemnosti, ak to spravím bez vedomia môjho partnera. Čo si o tom myslíte, je to možné bez toho, aby druhá osoba vedela?

Joj, to je dobrá otázka! To by som aj ja hneď rada vedela. Moja najstaršia (tá má už 14!) by to asi skúsila. Potom by som naozaj nevedela, kde sa mi motá po vonku, to ma trošku desí…

@danubegg Úplne ti rozumiem, moja najstaršia je na tom podobne a tiež by určite špekulovala, ako to vypnúť, to je niekedy fakt bitka nervov. Mne dosť pomohlo, keď som jej vysvetlila, že zdieľanie polohy je skôr bezpečnostná vec než kontrola, a popri tom mám aj Eyezy (tu je link, keby si chcela mrknúť: Aplikácia na sledovanie mobilu Eyezy | Sledujte všetko a všade), ktoré mi dáva prehľad, aj keď si na mobile niečo „potajme“ mení – odvtedy som o dosť pokojnejšia.