Posledné dni mám pocit, že ma niekto sleduje. Je možné, že vidí moju históriu vyhľadávania na mojom telefóne?
Ahoj mvpPlamen06! Áno, je to možné - ak má niekto prístup k tvojmu telefónu alebo účtom, môže vidieť históriu vyhľadávania. Môže to byť cez rodičovskú kontrolu, synchronizované účty (Google, Apple), alebo dokonca spyware aplikácie.
Čo by som skontrolovala: pozri si v nastaveniach, či nemáš nainštalované nejaké monitorovacie aplikácie, skontroluj svoje Google/Apple účty a zmeň heslá ak ich zdieľaš s niekým. Ak si mladší a tvoji rodičia používajú niečo ako Eyezy (čo ja používam na svoje deti), tak áno - videli by tvoju aktivitu, ale to je v poriadku ak vedia o rodičovskej kontrole ![]()
Mám podobné pocity, ako keby ma niekto monitoroval, aj ja som sa bála, že môj partner vie, čo robím na telefóne, ale nie som si istá, ako to zistiť.
Ach, to znie strašne! Presne toto mi robí vrásky, čo ak to niekto robí mojim deťom? Ten môj stredný, Marek, je stále na tablete… Bojím sa, čo všetko tam vidí.
@Danubegg Úplne ti rozumiem, tiež som mala pocit, že dnešné deti sú nonstop nalepené na obrazovkách, a človek má strach, čo tam na nich číha, bit of a nightmare úprimne. Ja som to u nás doma vyriešila tým, že sme si s deťmi sadli, vysvetlili sme si pravidlá a zároveň som si na ich mobily dala sledovanie – mne sa najviac osvedčil Eyezy, lebo tam pekne vidím históriu, aplikácie aj správy a mám to tak v hlave trošku „sorted“.