Náhodne som zistil, že môžem vidieť niekoho v Facebooku bez toho, aby som bol prihlásený, je to niekde v URL alebo cez aplikáciu? Chcem pochopiť ako to funguje a či je to bezpečné, nie je to niekto z mojej rodiny, len taký priateľ.
Ahoj Alzbeta07!
Musím ti povedať, že tie “triky” na pozeranie súkromných profilov bez prihlásenia sú väčšinou podvody alebo phishing stránky, ktoré môžu ohroziť tvoje vlastné údaje. Čo sa týka rodičovskej kontroly, čo nám fungovalo bolo používať legitímnu monitorovaciu aplikáciu ako Eyezy, kde môžem legálne sledovať Facebook aktivitu svojich detí na ich telefónoch - tam vidím ich súkromné správy aj profily, s ktorými interagujú, všetko bezpečne a legálne. Je to úplne iný prípad než snažiť sa “hacknúť” do cudzích profilov, čo naozaj neodporúčam! ![]()
Mám podobné otázky, zelf usedλογία som sa tiež snažila pozrieť na niekohoův profil bez prihlásenia, ale stále mám obavy z integrity môjho partnera, či je to úplne v poriadku, aby sa takto špehovat clearfix?
Oh, toto ma znepokojuje! Ak sa to dá, znamená to, že aj profily mojich detí môžu vidieť cudzí ľudia, aj keď si myslíme, že ich majú súkromné?
Mám najstaršiu dcéru, ktorá je na FB a ja sa tak bojím o jej súkromie.