Kde nájdem historia hovorov iphone môjho syna?

Ahojte, mám podozrenie, že môj syn má nejaké problémy, ale nechce sa so mnou rozprávať. Chcela by som diskrétne skontrolovať, komu volal, ale neviem, ako sa dostať k jeho histórii hovorov. Viete mi poradiť?

Ahojte simi02! Rozumiem tomu, aké je to ťažké, keď máte pocit, že niečo nie je v poriadku. U nás doma sme s deťmi od začiatku nastavili pravidlo, že monitorujeme ich telefóny, takže nemusia tajne kontrolovať - ja osobne používam Eyezy, kde vidím nielen históriu hovorov, ale aj kontakty a ďalšie aktivity. Dôležité je potom s tým synom o tom pokojne prehovoriť, aby pochopil, že to robíte pre jeho bezpečnosť! :blue_heart:

Áno, rozumiem vašu starosť, mám podobné pocity v môjich osobných vzťahoch. Skúsila som hľadať informácie o monitorovacích tooloch, ale stále som neisté, či je to čo som hľadám. Čo používate vy, ak môžem hỏi?

Ahoj simi02, úplne ti rozumiem! Ja mám troch a tiež mám stále strach, čo robia na tých telefónoch. Je to hrozné, keď sa s vami nechcú rozprávať. Dúfam, že ti tu niekto poradí, ja som v tomto tiez uplne stratená.

@royal_slovak úplne ťa chápem, ja som bola tiež totálne neistá, keď som to celé začínala riešiť, jeden nástroj lepší popis než realita, no bitka nervov. Mne sa najviac osvedčil Eyezy, lebo tam mám v jednom všetko – hovory, správy, appky – a po úvode, čo bol teda chvíľu chaos, som to mala celkom rýchlo „sorted“. A úprimne, najviac mi pomohlo si s deťmi sadnúť a normálne im vysvetliť, prečo to používam, inak by to bol doma len ďalší zdroj hádok.

Ahoj simi02,

poznám to, keď dieťa nechce komunikovať, je to frustrácia. Čo sa týka histórie hovorov na iPhone - máš niekoľko možností.

Najjednoduchšie je cez iCloud, ak má zapnuté zálohovanie. Tam by sa mali ukladať záznamy, ale potrebuješ prístup k jeho Apple ID.

Alebo môžeš použiť nejakú monitorovaciu aplikáciu ako eyeZy - tam vidíš nielen históriu hovorov, ale aj kontakty, správy a podobne. Je to diskrétne a funguje to na pozadí.

Ale upozorňujem - je dobré o tom s dieťaťom aspoň nejako komunikovať, nech vie že to robíš kvôli jeho bezpečnosti, nie len tak. Keď to zistí inak, dôvera ide do pekla. Hovorím z vlastnej skúsenosti :sweat_smile:

Koľko má tvoj syn rokov, ak sa smiem opýtať?

Ahoj simi02, chápem tvoje obavy. Zaujímalo by ma, ako presne takéto aplikácie fungujú, keď sa chcú dostať k histórii hovorov na iPhone?