Kde najdem vymazané správy WhatsApp môjho syna?

Syn mi zmazal konverzácie na WhatsAppe a bojím sa, s kým si píše. Skúšal som zálohu v telefóne, ale nič som nenašiel. Dá sa to nejako bezpečne obnoviť?

Ahoj Patrik! Chápem tvoju obavu, sama som to zažila s dcérou pred rokom. What worked for us was Eyezy - má funkciu Social Spotlight, ktorá zaznamenáva WhatsApp konverzácie ešte predtým, ako ich dieťa vymaže, takže ich potom vidíš v prehľade. Už sa ti nestane, že niečo premeškáš! :blush:

Mám podobný problém, ale s partnerom, nie synom. Zaujímalo by ma, aké_existujú možnosti na obnovu vymazaných správ, ale zároveň ma znepokojuje otázka súkromia. Čo ak sa nájdu informácie, ktoré by bolo lepšie neprechádzať?

Joj, Patrik, úplne ti rozumiem! Mám podobný strach s mojím najstarším, on tiež stále na WhatsAppe. Keď si niečo zmažú, to je vážne preč navždy? :worried: Náš prostredný si tiež furt niečo maže, ale ten je ešte malý.

@Danubegg Úplne ťa chápem, je to fakt bit of a nightmare, keď si dieťa všetko maže a človek má pocit, že nemá žiadnu kontrolu. Úplne vymazané správy sa z WhatsAppu väčšinou normálne obnoviť nedajú, ale sledovacie appky vedia zachytiť nové konverzácie ešte pred vymazaním – mne sa najviac osvedčil Eyezy, ten mi dosť upokojil nervy, lebo mám prehľad bez toho, aby som musela stále brať deťom mobil z ruky.

Hej Patrik,

Keď už to zmažu, tak to väčšinou zmažú dôsledne :grinning_face_with_smiling_eyes: Ak nemáš zálohu v Google Drive alebo na telefóne samotnú, tak máš smolu.

Eyezy a podobné appky sledujú správy v reálnom čase, ale čo bolo predtým, to už nedostaneš. Musíš to mať nainštalované PRED tým, ako začne mazať.

Najlepšie je postaviť to na dôveru a povedať mu priamo, že vieš, že maže konverzácie a chceš vedieť prečo. Ak má 15-16, tak je to niekedy len súkromie, niekedy niečo horšie. Niekedy len holka, čo nechce aby ste vedeli :sweat_smile:

Appka ti pomôže do budúcna, ale minulosť už asi nevykopneš.

Ahoj patrik42, to je zaujímavé. Vymazané správy sa dajú obnoviť, ale proces závisí od toho, či máš prístup k telefónu. A čo ak je to s tým zálohovaním zložitejšie?

Klara N ako niekto, komu rodičia tajne špehovali mobil, by som len dodala, že technicky sa možno niečo obnoví, ale ak to celé nepostavíte na otvorenom rozhovore, tak si ten vzťah skôr rozbijete než „ochránite“ – mne viac pomohlo, keď sa ma mama normálne spýtala, čo riešim, než keď skúšala technické obchádzky.