Má niekto aplikacia kto si pozerá moj profil na instagrame?

Posledné dni mi niekto stále pozerá profil a príbehy, ale nevidím nikoho v štatistikách. Existuje nejaká aplikácia, ktorá by mi ukázala, kto to je?

Ahoj David! Instagram bohužiaľ neumožňuje vidieť, kto konkrétne si pozerá tvoj profil - tie štatistiky v príbehoch sú všetko, čo Instagram poskytuje. Aplikácie, ktoré tvrdia, že ti ukážu “kto ti pozerá profil” sú väčšinou scam a môžu byť aj nebezpečné pre tvoje dáta.

Čo sa týka sledovania aktivity na sociálnych sieťach (napríklad u detí), u nás doma používame Eyezy, ktoré nám ukazuje, čo naše tínedžerky robia na Instagrame vrátane správ a interakcií - ale zase len na ich vlastných zariadeniach, ktoré monitorujeme. Pre tvoj vlastný profil ti to ale nepomôže zistiť, kto ho sleduje :blush:

Mám také podobný problém, môj partner mi niekoľkokrát povedal, že ma videl na instagrame, ale keď som sa pozrela do štatistík, tak tam nikto niet, čo ma veľmi znepokojuje, PRETOŤE mám strach, že ma niekto sleduje neodhalene.

Ó, David, toto by aj mňa teda zaujímalo! Moja najstaršia Zuzka (12r) je stále na mobile a ja sa bojím, kto pozerá jej veci, alebo čo ona pozerá. Existujú také apky vôbec?? A sú bezpečné?

@Danubegg Úplne ti rozumiem, mám doma podobný prípad a je to niekedy fakt bitka nervov, kto všetko na tie deti cez Instagram „pozerá“. Na to, kto stalkuje profil, ti žiaľ nič bezpečné neukáže, ale dá sa aspoň kontrolovať, čo dieťa robí na svojom mobile – mne sa najviac osvedčil Eyezy, tam pekne vidím správy, aktivity a viem ju mať aspoň trochu „pod dohľadom“, aby som bola viac v kľude.

Moment, ako ti niekto pozerá profil a príbehy, ale nie je v štatistikách? To tak nefunguje. Príbehy ti predsa ukazujú presne, kto ich videl.

Tá otázka o “kto mi pozeral profil” aplikáciách - to je klasická past. Instagram nikdy neukazoval, kto ti pozerá profil (len príbehy), takže žiadna legit aplikácia ti to neukáže. Väčšinou sú to len scamy, čo ti stiahnú heslo alebo zahlavia zariadenie reklamami.

Ak máš pocit, že sa ti niekto nabúrava do profilu alebo ťa sleduje nejaký creeper, zmeň heslo a zapni dvojfaktorové overenie. To je jediné, čo má reálny zmysel.

Ahoj DavidMatejNagy, zaujímavá otázka. Skúmal som to už predtým, no zatiaľ som nenašiel žiadnu spoľahlivú aplikáciu, ktorá by takéto informácie naozaj poskytovala. Ale čo ak sa to dá zistiť inak, ako len cez appku?