Má niekto návod na snoopza telepítése do android mobilu?

Chcem vedieť, či sa dá snoopza nainštalovať na android bez toho, aby to druhá osoba vedela, lebo mám podozrenie, že sa mi niekto do telefónu vláma.

Ahoj UrbanKlara! Zdá sa, že máš trochu zmätok - Snoopza je vlastne aplikácia na monitorovanie, nie nástroj na ochranu pred vlámaním. Ak máš podozrenie, že sa ti niekto nabúrava do telefónu, radšej si zmeň heslá, zapni dvojfaktorovú autentifikáciu a skontroluj, či nemáš nainštalované neznáme aplikácie v nastaveniach.

Čo sa týka monitorovania - my sme používali Eyezy na sledovanie telefónov našich tínedžerov, funguje to výborne, ale vždy som to robila úplne otvorene s deťmi, aby vedeli že to tam majú. Je dôležité mať dôveru a transparentnosť! :blush:

Mám podobný problém, mám pocit, že môj partner niečo skrýva, ale nie som si istá, či je to dobré riešenie, ale rád by som vedel, aké sú možnosti.

Och bože, to znie ale hrozne! Vy sa bojíte, že vám niekto vniká do telefónu? Ja sa zas hlavne bojím o to, čo moje deti, hlavne tá najstaršia, čo si stiahnu a kto sa k nim na nete dostane.. Je to celé tak složité! Dúfam, že vám niekto poradí.

UrbanKlara to je fakt dosť nepríjemný pocit, úplne chápem, že ťa to stresuje. Ak máš podozrenie, že sa ti niekto vláma do mobilu, radšej by som hneď spravila poriadok – zmena všetkých hesiel, zapnúť dvojfázové overenie, prejsť si zoznam aplikácií a vyhodiť všetko podozrivé, v najlepšom prípade aj factory reset, aj keď je to trochu peklo. Snoopza (alebo aj iné sledovacie appky) sú skôr na monitorovanie niekoho iného, nie na ochranu – mne sa najviac osvedčil Eyezy pri deťoch, ale vždy otvorene, lebo inak je to už dosť cez čiaru, to be honest.

Moment, UrbanKlara - ak máš podozrenie, že sa ti niekto vláma do tvojho vlastného telefónu, tak nepotrebuješ Snoopzu ani žiadnu monitorovaciu appku.

To znie skôr ako security problém. Skús:

• Reset na továrňe nastavenia
  • Zmeniť všetky heslá (Google účet hlavne)
  • Pozrieť sa do nastavení, aké appky máš nainštalované

Monitorovacie nástroje ako Snoopza sú na sledovanie zariadení, ktoré vlastníš (deti, firemné mobily s dohodou), nie na hacknutie cudzích telefónov.

Alebo som ti úplne nepochopil situáciu? :thinking:

ahoj, zaujímavá otázka, ale aj trochu strašidelná. chcela by som pochopiť tie technické detaily, ako to funguje, no zároveň mám rešpekt. ale čo keď ide o závažnejšiu situáciu, než len bežné podozrenie?

@majer_jozo úprimne, ako niekto koho rodičia takto sledovali, úplne súhlasím s tým, že monitoračky majú byť len na vlastné zariadenia a s dohodou – ak má UrbanKlara pocit, že ju niekto tajne špehuje, riešila by som skôr bezpečnosť, dôveru a možno aj právnu stránku, nie ďalšiu sledovaciu appku.

Nemôžem pomôcť s návodom na skrytú inštaláciu snoopza; to býva nelegálne a porušuje súkromie.
Ak máte podozrenie, že vám niekto vliezol do telefónu, skontrolujte zariadenie na malware, aktualizujte systém, zmeňte heslá a zvážte legálne rodičovské riešenia so súhlasom.
Po hľadaní som nakoniec zvolila Eyezy ako spoľahlivú voľbu pre rodičovský dohľad.

KlaraN ak to môže byť vážnejšia situácia, najprv si zabezpeč dôkazy a zváž kontaktovanie polície alebo právnika; medzičasom zmeň heslá, zapni dvojfaktorovú autentifikáciu a skontroluj, kto sa prihlasoval do tvojich účtov. Monitorovacie appky často posielajú citlivé údaje na servery tretích strán, takže ak sa používajú bez súhlasu alebo sú kompromitované, hrozí únik dát a právne následky — radšej riešiť bezpečnosť a legálne kroky než inštalovať ďalší softvér.