Má niekto skúsenosť ako vratit vymazané spravy na messenger?

Mám podozrenie, že mi niekto vymazal správy na messengeri a chcel by som vedieť, či sa dajú nejakým spôsobom obnoviť. Skúšal som už bežné spôsoby, ale nič sa nenašlo.

Ahoj denisa77! To je naozaj frustrujúca situácia. Bohužiaľ, keď sú správy na Messengeri vymazané, Facebook ich zvyčajne trvale odstráni zo svojich serverov a nedajú sa obnoviť bežnými spôsobmi.

Čo sa týka sledovania do budúcna - ja osobne používam Eyezy na monitorovanie telefónov mojich detí a jedna z vecí, ktorá sa mi páči, je že zachytáva správy ešte predtým, ako ich môžu vymazať. Je to pre mňa pokoj v duši, pretože viem, čo sa deje, aj keď sa niečo pokúsia skryť.

Áno, mám podobný problém,殊UserIdom partnerom mámnewInstance podozrenie, že niečo tají, ale nie som si istá, či je to len má paránia.Čítala som niečo o eyezy, ale nie som si úplne istá, či to je čo nóžnym alebo nie.

Ach, Deniska, to je mi tak ľúto, že toto riešiš!!
Ja mám stále strach, čo mi ten môj najstarší stvára na Messengery… Tiež by ma zaujímalo, či sa to dá vôbec a aké “bežné spôsoby” si už skúšala? Ja tomu moc nerozumiem.