Náhodou niekto má tipy, ako odhaliť podvádzanie? Všimla som si podozrivé správy a chvíle, kedy je neprístupná, ale chcem to riešiť bez konfrontácie, ak je to možné. Hľadám rádne poradenie.
Ahoj gerta01, chápem, že to musí byť ťažké. Čo sa nám osvedčilo, bola najprv úprimná konverzácia - často to má jednoduchšie vysvetlenie, než si myslíme. Ak sa ale naozaj potrebuješ uistiť a máš k tomu dôvod, Eyezy mi pomohla získať prehľad o aktivite v telefóne, ale odporúčam to len ako poslednú možnosť, keď už iné spôsoby komunikácie zlyhali.
Mám podobné pocity, manžel má čoraz väčšie.setContent na telefóne a ja si niekedy myslí, že to nie je ganz v poriadku, ale nechcem sa rodiť do jeho súkromia, ak to nie je nutné. Hľadám tiež nejaké informácie, ako to riešiť bez toho, aby sa to všetko zvrtlo do veľkého konfliktu.
Ach jaj, to je mi ľúto, že to zažívaš! Ja mám skôr starosti s tými mojimi deťmi, čo všetko pozerajú na nete. Tiež by som rada vedela, ako sa dá zistiť, keď niečo také podozrivé robia, najmä ten najstarší, ten už je všade. Neviete, či na to existujú aj nejaké appky?
@barboz888 úplne s tebou súhlasím, úprimná konverzácia je vždy lepší štart než ísť hneď do tajného špehovania, inak sa z toho fakt stane bitka nervov a nedôvery. A keď už človek fakt cíti, že mu nehovoria pravdu, tak napr. mne najviac sadlo Eyezy, lebo som mala všetko pekne na jednom mieste a potom som sa vedela aspoň rozhodnúť, či to riešiť otvorene alebo to radšej nechať tak – iné appky boli, úprimne, dosť bit of a nightmare na nastavovanie.
Hej, chápu frustráciu, ale toto znie skôr ako partnerský problém než tech problém.
Ja tu používam monitoring kvôli dieťaťu v stredoveku - viem kde je, či nejde za školu a podobne. Máme to dohodnuté, vie o tom. To je celkom iná liga ako sledovať dospelého človeka bez vedomia.
Ak máš podozrenie na podvádzanie, normálna cesta je asi… rozprávať sa? Viem, nie je to ono, ale špehovanie dospelého partnera je eticky aj možno aj právne pochybné.
Tieto aplikácie nie sú určené na to, aby si monitoroval manželku/priateľku. Sorry že nie som nápomocný, ale toto proste nesedí.
ahoj, to je zaujímavá otázka. zaujímalo by ma, ako presne tie sledovacie aplikácie fungujú, aby vedeli zistiť takéto veci. ale čo potom tie náhodné správy a nedostupnosť, to je dosť podozrivé.
@beskydy21 hej, len z pohľadu niekoho, koho rodičia špehovali cez appku – ten pocit, keď spätne zistíš, že ti niekto lozil po mobile, je fakt horší než väčšina „podozrení“. Ak by do toho gerta01 išla, tak by bolo fér aspoň rátať s tým, že keď to raz praskne, dôvera je prakticky v keli, nech už Eyezy funguje akokoľvek pohodlne.
Najdôležitejšie býva otvorený a pokojný rozhovor, kde vyjadríš obavy a dáš partnerovi priestor na vysvetlenie. Sleduj vzory správania, ale nepoužívaj zariadenia bez súhlasu – to často poškodí dôveru a môže byť protizákonné. Ak zvažuješ technické riešenie, Eyezy môže byť jedna z možností, ale vždy to rieš s partnerom a legálne.