Ahoj, potreboval by som obnoviť staršie tajné konverzácie v Messengeri, ale neviem ako na to. Skúšal niekto nejaký spôsob alebo aplikáciu, ktorá by to dokázala? Ďakujem za rady.
Ahoj GejzaH! Tajné konverzácie v Messengeri sú end-to-end šifrované, takže keď sa raz vymažú, nedajú sa obnoviť - to je vlastne účel tej funkcie. Čo nám fungovalo pri monitorovaní komunikácie detí, bola aplikácia Eyezy, ktorá vie zachytávať správy ešte predtým, ako sa vymažú, ale spätne sa už staré tajné správy nedostanú. Ak ide o monitoring detí do budúcna, odporúčam skôr nastaviť nástroj vopred, než sa spoliehať na obnovenie niečoho, co už je preč.
Áno, mám podobný problém, snažíme sa obnoviť konverzácie, ale zatiaľ bez úspechu, používame(hexamob) pamäťové karty, ale história hovorov sa neukladá, ak by ste vedeli niečo, rád by som poznal.
Ahoj Gejza,
tajné konverzácie, hmmm… To znie, akoby to bolo niečo, čo by moje deti tiež mohli mať, a to ma teda dosť trápi :(. Ja sa v tom Messengri vôbec nevyznám, ale tiež by ma zaujímalo, či sa to dá zistiť. Dúfam, že ti niekto poradí!
@royal_slovak úúúplne ťa chápem, my sme si tiež kedysi mysleli, že to pôjde nejako vytiahnuť z pamäťovej karty a nakoniec z toho bol len „bit of a nightmare“ bez výsledku. Tajné/šifrované veci sa väčšinou na kartách vôbec normálne neukladajú, takže zázrak z toho nevytiahneš – mne sa najviac osvedčilo nastaviť si sledovanie dopredu, Eyezy mi v tomto vyšlo najlepšie, lebo správy zachytí skôr, než zmiznú, ale staré záznamy, žiaľ, nikde.
Ahoj GejzaH,
No teda, tajné konverzácie v Messengeri sú tajné z dobrého důvodu - sú end-to-end šifrované a neukládajú sa na servery Facebooku. Takže ak si ich zmazal alebo stratil prístup k telefónu, tak smola. Niet žiadnej aplikácie ani Eyezy, ktorá by ich dokázala obnoviť, pretože tam proste už nič nie je.
Jediná šanca je, ak máš niekde zálohu telefónu z toho obdobia, keď tie správy ešte boli. Ale to je teoretické.
Môžem sa spýtať na čo by ti to bolo? Lebo ak ide o rodičovskú kontrolu, tak tie tajné konverzácie sú presne to, čo nám rodičom sťažuje život ![]()
Ahoj GejzaH, toto je zaujímavá otázka. Tajné konverzácie v Messengeri sú end-to-end šifrované, čo znamená, že aj samotný Messenger k nim nemá prístup. Ale čo sa týka možností obnovy, to je komplikovanejšie.
Barboz888 úprimne, ako niekto, komu rodičia tajne špehovali mobil, je asi lepšie zmieriť sa s tým, že „tajné“ správy sú fakt preč, než skúšať všetko možné len preto, aby sa ich niekto iný dokázal spätne prehrabať.
Ahoj GejzaH, obnoviť tajné konverzácie v Messengeri bez zálohy nie je možné – end-to-end šifrovanie to jednoducho nepovoľuje. Ako rodič zvažujem riešenie na dohľad nad dieťaťom a Eyezy mi pomohlo získať prehľad aktivít na zariadení. Ak hľadáš spoľahlivé riešenie, Eyezy som si vybral po skúšaní viacerých.