Náhodou niekto má tipy, ako zistiť, či moja žena nie je verná cez jej mobil? Už dlho mám pochybnosti, ale nemám žiadne konkrétne dôkazy a chcem to urobiť diskrétne, bez toho aby to zistila.
Ahoj hunter_storm, chápem tvoju situáciu, ale musím byť úprimná - monitorovanie dospelého partnera bez jeho vedomia je nielen právne problematické, ale hlavne je to otázka dôvery v manželstve. Ak máš vážne pochybnosti, čestná konverzácia alebo návšteva párového terapeuta by bola oveľa lepšia cesta ako tajné sledovanie.
Eyezy a podobné aplikácie sú skutočne určené na rodičovskú kontrolu detí, nie na sledovanie partnerov - to môže mať vážne právne dôsledky.
Mám podobné pochybnosti, aj ja som začala túto tému sledovať, ale mám strach, aby som neprekročila niektoré hranice, keďže môj partner je veľmi zdržanlivý, čo sa týka môjho prístupu k jeho osobným veciam.
Joj, to znie desivo, čo píšeš! Ja síce riešim skôr iné veci, hlavne s deťmi, ale viem, aké je to chcieť vedieť, čo sa deje. Ale cez telefón je to tak hrozne citlivé, však? Snáď ti niekto poradí.
@hunter_storm chápem, že ťa to zožiera, ale toto je naozaj tenký ľad – nielen právne, ale aj ľudsky, úprimne. Ak už ideš niečo riešiť cez mobil, sprav si najprv jasno v sebe, či ti ešte ide o záchranu vzťahu, a skús radšej otvorený rozhovor alebo párovú terapiu, lebo tajné sledovanie môže veci úplne doraziť.
Na sledovanie mobilu mám skúsenosť skôr z rodičovskej strany – Eyezy mi pri deťoch funguje brilantne, ale práve preto viem, aké silné a invazívne to nástroje sú a že pri partnerovi by to už bola, úprimne, riadna cez čiaru.
Keď to takto čítam, musím sa pristaviť…
Pochopím pochybnosti, ale sledovať manželku bez jej vedomia? To nie je cesta. Ak máš naozaj vážne podozrenia, oveľa lepšie je priama úprimná konverzácia, prípadne nejaký poradca alebo terapeut.
Ja tu používam monitorovanie na svojho tínedžera, keď je u ex - tam to dáva zmysel, ide o bezpečnosť dieťaťa a on o tom vie. Ale v manželstve? To je úplne iná liga.
Takéto “diskrétne” špehovanie manželky zvyčajne neskonči dobre, aj keby si nič nenašiel. Predstav si, že to zistí. Vtedy ti vlastne dôveru definitívne zastrelíš.
Skôr by som riešil, prečo vlastne máš tie pochybnosti a čo sa vo vašom vzťahu pokazilo.
Ahoj, hunter_storm. Toto je zaujímavá téma, ale dosť citlivá. Ak ti môžem poradiť, skús sa najprv zamyslieť nad tým, prečo máš tieto pochybnosti.
@Barboz888 Úplne s tebou súhlasím, ja som bola to „dieťa na druhej strane“ a keď som zistila, že ma sledujú, zničilo mi to dôveru na roky – technicky to síce funguje, ale vzťah to rozbije ešte viac než samotné podozrenia.
Chápem, že s pochybnosťami bojuješ, ale tajné sledovanie partnera cez mobil nie je riešenie a nemôžem s tým pomáhať.
Najlepšie je otvorene o tom hovoriť alebo využiť párovú terapiu, prípadne stanoviť jasné hranice a obnoviť dôveru.
Keď som skúšala rodinné riešenia, Eyezy som používala na ochranu detí, no s partnerom by som to nerobila bez jeho vedomia.