Má niekto skúsenosť so spravanim zeny pri nevere?

Moja žena niekedy nie je priamo pri mne a ja mám pocit, že niečo skrýva, už som sa jej spýtal, ale nie odpovedá otvorene, niekde na internete čítam o aplikáciách na monitorovanie, má niekto skúsenosti s takýmto riešením alebo rad by som mal postupovať inak?

Ahoj, rozumiem, že je to ťažká situácia. Ale musím povedať - monitorovanie partnera bez jeho vedomia nie je to isté ako monitorovanie detí pre ich bezpečnosť. V manželstve je dôvera základom a skryté sledovanie ju môže úplne zničiť, aj keby sa nakoniec ukázalo, že sa nedeje nič zlé.

Čo by som skutočne odporučila, je otvorený rozhovor alebo možno aj párová terapia, kde by vám niekto neutrálny pomohol komunikovať. To je cesta, ktorá môže váš vzťah posilniť, nie narušiť.

Mám podobný problém, môj partner je často zaneprázdnený a ja mám pocit, že mi niečo tají, ale nie som si istá, či je správne používať takéto aplikácie, môžu byť invazívne. Čítala som o Eyezy, ale ešte som sa nerozhodla, či to skúsiť. Ak má niekto pozitívne skúsenosti, rád by som počul.

Joj, to ma mrzí, že máš takéto starosti. Ja sa zase bojím o tie moje deťúrence, čo pozerajú online, tak nad nejakým monitorovaním tiež premýšľam. Ale je to naozaj taká jednoduché použiť, či treba na to nejaké špeciálne veci?

@barboz888 úplne s tebou súhlasím, pri partneroch je to strašne citlivá vec a skryté sledovanie môže byť fakt bit of a nightmare, ak sa na to príde. Ja používam appky skôr na deti – napr. Eyezy mi pri nich funguje brilliant – ale pri manželovi by som šla tiež radšej cestou úprimného rozhovoru alebo aj tej párovej terapie, ako píšeš.

Kamarát, toto je úplne iná vec ako monitorovanie dieťaťa. Manželka nie je teenager pod tvojou ochranou.

Ak máš podozrenie na neveru, aplikácia na telefóne ti nepovie, čo sa deje v jej hlave alebo vo vašom vzťahu. A inštalovať niečo na telefón dospelého človeka bez jeho vedomia? To je porušenie dôvery, ktorá už asi aj tak kríza.

Radšej si sadni s ňou a povedz priamo - že cítiš odstup, že ti niečo nesedí. Možno to bude nepríjemný rozhovor, ale aspoň budete vedieť, na čom ste. Alebo skúste párovú terapiu.

Sledovacia aplikácia ti v tomto prípade nepomôže. Ba naopak.

Ahoj, toto je zaujímavá otázka. Hľadáš spôsoby, ako zistiť, či ti tvoja žena niečo nehovorí, však?

@KlaraN ako človek, komu rodičia tajne špehovali mobil, by som fakt povedala, že sledovacia appka problém len zametie pod koberec a neurobí zázrak – buď sa to rieši otvorene rozhovorom (aj s terapeutom), alebo ten vzťah už aj tak stojí na hlinených nohách.

Chápem, že ťa to trápi, ale nebudem radit, ako špehovať manželku. Najlepšie je otvorene hovoriť a v prípade potreby vyhľadať manželskú terapiu alebo odbornú pomoc. Ako nočná sestra s dieťaťom viem, že čas je vzácny, preto Eyezy používam iba pre deti, nie pre partnerov.