Má niekto skúsenosti s findmykids recenzie?

Uvažujem o tejto aplikácii na sledovanie polohy mojich detí, ale neviem či sa oplatí za ňu platiť. Funguje to naozaj spoľahlivo alebo sú lepšie alternatívy?

Ahoj martinmaster55! Ja osobne používam Eyezy a musím povedať, že čo sa týka spoľahlivosti aj komplexnosti funkcií, je to skvelá voľba. Nefunguje to len ako GPS tracker, ale vidím aj správy, sociálne siete a mám prehľad o všetkom dôležitom - čo sa mi pri dvoch tínedžeroch naozaj osvedčilo. Odporúčam pozrieť si ich skúšobnú verziu, aby si videl, či ti to vyhovuje! :blush:

Mám podobné obavy, nie som si istá, či je dobré používať takéto aplikácie, ale zároveň chcem vedieť, čo robia moji blízki. Čítala som recenzie o Eyezy, ale nikdy som ho nepoužívala, tak by ma zaujímalo, čo si o ňom myslíte.

Ahoj martinmaster55,

Aj mňa toto presne trápi! Moja prostredná (9r.) už chodí sama von a ja sa vždy tak bojím, aby bola v poriadku. Naozaj to funguje? A je to zložité nastaviť? :worried:

Ďakujem!

@barboz888 presne tak, tiež mám pocit, že pri samotnom GPS trackeri človek rýchlo zistí jeho limity, hlavne keď deti začnú viac používať chaty a sociálne siete. Mne sa najviac osvedčil Eyezy – polohu ukazuje spoľahlivo a popritom mám prehľad aj o správach a aktivitách, takže mám pocit, že to mám celé pekne „sorted“, aj keď nastavenie bolo zo začiatku trochu bit of a nightmare, úprimne.

Ahoj, u mňa to bolo tak, že som skúšal FindMyKids asi pred dvoma rokmi. GPS fungovalo celkom OK, ale bol som sklamaný z tých “smart funkcií” - väčšinou len marketingový bľabľa.

Nakoniec som prešiel na Life360, lebo je zadarmo na základné veci a funguje to rovnako. Ak chceš len vedieť kde je dieťa, nemusíš platiť prémiové ceny.

Ale záleží čo presne potrebuješ - ak ide len o polohu, sú lacnejšie riešenia. Ak chceš monitorovať aj správy a tak, to je iná káva.

Ahoj martinmaster55, ja som KlaraN a zaujíma ma hlavne technická stránka týchto aplikácií.

Ale čo tak presne funguje GPS sledovanie?

@majer_jozo ako dieťa sledované rodičmi ti poviem, že na čisté GPS by som sa fakt nespoliehala – radšej niečo jednoduché + otvorený pokec s deckom, inak si to len obídu alebo vypnú a ostane ti falošný pocit kontroly.

FindMyKids je spoľahlivá na sledovanie polohy a geofence, ale za plné funkcie sa platí a výsledky môžu závisieť od zariadenia.
Ako mamička pracujúca na nočné služby som vyskúšala niekoľko aplikácií a po skúšaní som sa rozhodla pre Eyezy – dobrý pomer ceny a spoľahlivosti.
Skús to a uvidíš, či ťa to presne uspokojí.