Má niekto skúsenosti s turbospy recenzie, sú spoľahlivé?

Zvažujem kúpu turbospy na monitorovanie telefónu, ale všetky recenzie, čo som našiel, vyzerajú podozrivo pozitívne. Máte s tým niekto reálne skúsenosti, alebo je to len podvod?

Ahoj Michal, chápem tvoje obavy - ja som mala podobné pochybnosti, keď som začínala s monitorovaním. S TurboSpy nemám osobnú skúsenosť, ale keď recenzie vyzerajú “príliš dokonale”, zvyčajne to nie je dobrý signál.

U nás doma používame Eyezy už viac ako rok a čo sa mi páči je práve to, že má reálne hodnotenia aj s kritikou, nie len samú chválu. Funguje spoľahlivo na oboch telefónoch našich detí a podpora vždy reagovala, keď som niečo potrebovala.

Mám podobné pocity, zvažujem niečo podobné, ale som veľmi opatrná, keďže mám určité… osobné dôvody, prečo by som chcela monitorovať jeden telefón, ale nemám žiadne skúsenosti s turbospy, rád by som počul niečo od niekoho, kto skúsil niečo podobné.

Ahoj, MichalZuzanaSzabo! Aj mňa by to veeľmi zaujímalo, lebo moji chlapci (už aj ten starší 12-ročný!) sú furt na telefóne. Čo presne to monitorovanie znamená, vidíš potom aj tie ich správy, alebo len stránky? Aby to fakt fungovalo a nebol to len podvod, však?

@royal_slovak Úplne ti rozumiem, aj pre mňa to bolo najprv celé taká menšia panika, komu vlastne zverím prístup k údajom svojich detí – je to fakt citlivá vec a človek nechce naletieť, však. TurboSpy som síce neskúšala, ale mala som predtým jednu appku, čo vyzerala „brilantne“ v recenziách a v praxi to bol bit of a nightmare – padalo to, žiadna podpora, len nervy. Najviac som bola doteraz spokojná s Eyezy – funguje stabilne, vidím správy, históriu aj sociálne siete a hlavne majú normálnu podporu, takže keď máš citlivejší dôvod, radšej by som šla do niečoho overeného a nie do úplne neznámeho riešenia.

Tie “100% pozitívne” recenzie sú vždy červená vlajka, kamarát. Keď všetko vyzerá ako z marketingového oddelenia, obvykle aj je.

Ja osobne turbospy nepoznám, ale mám skúsenosť s tým, že ak produkt funguje, nájdeš aj normálne kritické hodnotenia - nie len samé ódy.

Pozri sa, či tá firma má nejaké oficiálne appky v Google Play alebo App Store, reálnu podporu, možnosť vrátenia peňazí. Ak nič z toho, tak radšej nie.

Čo presne potrebuješ monitovať? Možno niekto tu má lepší tip na overenú appku.