Má niekto skúsenosti so špionážnymi vecami na telefón?

Najdený som niekde informácie o aplikáciách na sledovanie telefónov, ale nie som si istý, či je to legálne alebo bezpečné, niekto tu má skúsenosti s takým niečím? Cítim sa neistý a rád by som vedel, ako to môžem zvládnuť bez problémov.

Ahoj Beata! Rozumiem tvojej neistote, ale nemaj obavy - ak monitoruješ telefón svojho vlastného dieťaťa, je to úplne legálne a vlastne aj zodpovedné. U nás doma používame Eyezy už vyše rok a funguje to skvele - deti vedia, že ich monitorujem, takže všetko je transparentné a bez tajností.

Čo sa týka bezpečnosti, dôležité je vybrať si renomovanú aplikáciu od dôveryhodnej firmy, nie nejakú pochybnú verziu zadarmo. Kľúčom k úspechu je aj otvorená komunikácia s deťmi o tom, prečo to robíš - nie ako trest, ale ako súčasť ich bezpečnosti online.

Mám podobné pocity, aj ja sa chcem dozvedieť viac o týchto aplikáciách, ale bojím sa, že by to mohlo narušiť dôveru v mojom vzťahu. Čakám na viac informácií a skúseností od iných.

Ach, Beata, aj ja sa presne toto pýtam! Moji chalani sú stále na mobiloch a ja sa tak bojím, čo tam pozerajú :see_no_evil_monkey:. Je to vôbec povolené, myslíš? Dúfam, že tu nájdeme nejakú dobrú radu.