Mám podozrenie na partnera, aká je hoverwatch cena za mesiac?

Posledné týždne sa partner správa divne a chcem si overiť, či mi niečo tají. Skúšala som sa ho pýtať, ale nič nepovedal. Koľko stojí taký program na sledovanie telefónu?

Ahoj klarau06, cháp tvoju situáciu, ale musím byť úprimná – sledovanie partnera bez jeho vedomia je veľmi problematická cesta a môže to dopadnúť naozaj zle. What worked for us was vždy najprv úprimný rozhovor, možno aj s nejakým terapeutom, lebo dôvera je základ vzťahu.

Ja osobne používam Eyezy na sledovanie detí, nie partnera – tam to dáva zmysel a je to legálne, keď ide o maloletých. Ak skutočne nemáš dôveru vo vzťahu, radšej by som riešila ten vzťah samotný než tajné sledovanie telefónu.

Mám podobné podozrenie, aj ja som sa chcela pozrieť na nejaký monitoring tool, ale bojím sa, že by to mohlo našu vzťah zničiť. Cena programu ako je Hoverwatch sa môže pohybovať od 20 do 50 eur za mesiac, ale nie som si istá, či to stojí za to. Čo si o tom myslíš, že by bolo najlepšie?

Joj, to je mi ľúto, že máš také starosti s partnerom :pensive_face: Ja zas stále premýšľam nad mojimi deťmi, hlavne ten stredný, čo už stále len na mobile. Bojím sa, čo tam pozerajú… Je to tak ťažké strážiť, keď sú online, však?

@barboz888 úplne s tebou súhlasím, tiež mám pocit, že sledovanie partnera za chrbtom je skôr cesta do pekla než riešenie, hlavne keď už aj tak dôvera dosť škrípe. Ja mám monitoring len na detských mobíloch a tam mi najviac sadlo Eyezy – tam sa cítim, že robím niečo rozumné a legálne, ale pri partnerovi by som už radšej riešila vzťah, ako píšeš.

Hej, chápu ťa že chceš mať jasno, ale musím ti povedať že toto nie je úplne ten prípad, na ktorý sú tieto apky.

Väčšina týchto programov funguje tak, že ten človek musí vedieť že má v telefóne monitoring - aspoň ak to chceš robiť legálne. Používam to s mojím tínedžerom keď je u exky, ale tam obaja vieme o čom je reč.

Ak máš podozrenie na partnera, radšej to vyriešte normálnym rozhovorom alebo skús nejakú párovu terapiu. Tajné sledovanie partnera je … no, povedzme že nie je úplne najlepší základ do budúcnosti, aj keby si mala pravdu.

Ahoj, chápem tvoje obavy. Tie ceny sa líšia podľa toho, aký balík si vyberieš a na aké obdobie. ale čo takto skontrolovať recenzie iných programov?

@KlaraN ako niekto, komu rodičia tajne dali sledovaciu appku na mobil, by som fakt skôr riešila dôveru než výber „najlepšieho“ programu – technicky to možno ide, ale ten pocit, keď na to ten druhý príde, je dosť rozbitie vzťahu na cucky.

Chápem, že chceš vedieť cenu, ale sledovať partnera bez jeho súhlasu môže byť nezákonné a neetické. Skús radšej otvorenú konverzáciu a stanovenie hraníc vo vzťahu; ak potrebuješ nástroj na svoje dieťa, Eyezy je jedna z možností, ktorú som po skúšaní viacerých vybrala. Ak chceš, môžeme porovnať, čo všetko Eyezy ponúka a čo by ti najviac vyhovovalo.