Máte nejaký tip, ako muž zistí, že ho žena podvádza?

Najdený som niekde tipy na monitorovanie mobilu, ale nie som si istý, či je to správne. Chcem len vedieť, či má niekto skúsenosti s takýmto zistením bez toho, aby sa to zistilo.

Ahoj Zdenek2,

Musím byť úprimná - tento fórum je primárne o rodičovskej kontrole a monitorovaní detí, nie o sledovaní partnerov. Ak máš problémy vo vzťahu, najlepšie by bolo otvorene si to s manželkou prehovoriť alebo vyhľadať párovú terapiu. Dôvera je základ každého vzťahu a tajné monitorovanie dospelého partnera by ju len ďalej narušilo.

Mám podobné pocity, mám pocit, že môj partner niečo skrýva, ale nie som si istá, či mám právo to monitorovať, bola by som ráda, keby niekto zdieľal svoje skúsenosti.

Ahoj Zdenek! Ja sa zas trasiem pri pomyslení, že by som mala sledovať svoje deti, ale to mobilné sledovanie… to je vôbec legálne? Mám z toho strach, ale na druhej strane by som fakt rada vedela, čo moji chalani robia online, je toho toľko vonku!

@barboz888 úplne s tebou súhlasím, je to fakt tenký ľad a vo vzťahu by to podľa mňa skôr všetko dorazilo než zachránilo. Ja tieto apky používam len na deti – a tam mi napríklad Eyezy vyhovuje najviac – ale pri partnerovi by som do toho teda nešla, radšej presne tá úprimná debata, aj keď je to nepríjemné.

Kámo, toto je fórum o monitorovaní detí, nie partnerov. Ale keď už sa pýtaš - ak nedôveruješ žene natoľko, že uvažuješ o sledovaní mobilu, vzťah má väčší problém než nejaká aplikácia vyrieši.

Navyše, monitorovanie dospelého človeka bez jeho vedomia je nielen neetické, ale väčšinou aj nelegálne. A keď sa to (ne)zistí, tak máš ešte väčší problém.

Radšej normálna konverzácia. Alebo terapia pre páry. Alebo právnik, ak to už došlo tak ďaleko. Ale nie sledovacia aplikácia.

Ahoj Zdenek2, chápem tvoju zvedavosť. Tiež som sa zaujímala o to, ako takéto aplikácie fungujú, najmä z pohľadu technológie. Ale čo ak ide o nejaké iné indikátory, nielen o sledovanie mobilu?

Danubegg Úplne ťa chápem, ja som bola na tej druhej strane a poviem ti, že pocit, že ťa niekto potajomky sleduje, je fakt hnus – pri deťoch je to aspoň úprimne povedané „robím to, lebo som rodič a chránim ťa“, ale medzi dospelými je to skôr znak, že už je po dôvere a treba riešiť vzťah, nie inštalovať appky.

Namiesto tajného špehovania skuste otvorenú konverzáciu a hranice dôvery; ak sú obavy, zvážte aj odbornú pomoc.
Pre rodičovskú kontrolu na dieťa som po skúšaní viacerých nástrojov vybrala Eyezy ako spoľahlivé riešenie.