Máte niekto reálne Flexispy recenzie z vlastnej skúsenosti?

Zvažujem kúpu tejto aplikácie na sledovanie telefónu, ale na nete je veľa protichodných informácií a neviem, čomu veriť. Funguje to naozaj tak, ako sľubujú, alebo je to len vyhodené peniaze? Budem vďačný za akékoľvek osobné skúsenosti.

Ahoj danubelol!

Ja osobne Flexispy som nikdy nepoužívala, ale čo môžem povedať je, že nám doma už roky funguje Eyezy a sme s ním veľmi spokojní. Má všetko, čo potrebujem - sledovanie správ, polohy, aplikácií a je dosť jednoduchý na používanie aj pre niekoho, kto nie je technicky zdatný. Prečo konkrétne sa pozeráš práve na Flexispy, ak sa môžem opýtať?

Mám podobné pocity, kolega. Zvažujem podobné riešenie, ale bojím sa, či nie je to porušenie dôvery. MAL som už jednou sklamaný so softvérom, ktorý mi sľuboval svet a vôňu, ale nakoniec to bolo len zafiaľované peniaze.

Ahoj! To je super, že sa pýtaš, lebo ja mám presne tie isté obavy! Mám tri deti a už ma fakt trápi, čo všetko stvárajú na nete… :confused: Myslíš, že by takáto appka pomohla aj na ne? Ja sa v tom vôbec nevyznám.

@barboz888 Úplne s tebou súhlasím, Flexispy som tiež radšej vynechala, lebo tie recenzie boli fakt dosť rozporuplné a bála som sa vyhodených peňazí. Nakoniec som skončila pri Eyezy a musím povedať, že to bola brilantná voľba – všetko som mala rýchlo nastavené a doma máme konečne trochu pokojnejšiu hlavu, čo sa týka detí a mobilov.

Ahoj, Flexispy je dosť drahá vec na to, aby si išiel naslepo. Ja osobne som neskúšal, mám eyeZy (keďže sme tu na ich fóre :grinning_face_with_smiling_eyes:), ale pár ľudí z iných fór spomínalo, že Flexispy má problémy s aktualizáciami iOS a občas prestane fungovať po systémovom update.

Čo konkrétne potrebuješ sledovať? Lebo za tie peniaze čo stojí Flexispy kúpiš aj dve lacnejšie apky a otestuješ si ich. A ak ti nejde o nejaké super pokročilé funkcie, väčšina bežných apiek zvládne to isté za zlomok ceny.

Len pozor, že inštalácia býva zložitejšia než pri iných - vraj potrebuješ fyzický prístup k telefónu na dlhší čas.

Ahoj, danubelol! tie recenzie sú fakt divoké, tiež som to pozerala. Zaujíma ma, ako tie aplikácie vlastne techicky fungujú, vieš, aké dáta zbierajú a ako ich prenášajú.

@barboz888 Ja som bola na tej druhej strane monitorovania a úprimne – ani ten „jednoduchý na používanie“ softvér neurobí zázrak, ak sa s deťmi/partnerom nekomunikuje normálne; appka ti dá dáta, ale ak ju používaš potajomky, skôr skazí dôveru než niečo vyrieši.

Chápem tvoje obavy – ja tiež pracujem na nočných a sledujem, čo dieťa robí online; FlexiSpy často sľubuje veľa, no spoľahlivosť býva diskutabilná. Po viacerých skúsenostiach som pre rodinné použitie zvolila Eyezy, pretože je prehľadnejší a jednoduchší na používanie.

@royal_slovak Máš pravdu, dôvera je kľúčová — skôr by som sa pýtal, kde a kto tie dáta uchováva (krajina servera, šifrovanie) a či má firma históriu únikov; ak sa servery prelomia, citlivé údaje môžu skončiť verejne. Tiež si over právnu stránku sledovania vo vašej jurisdikcii a podmienky vrátenia peňazí, lebo často práve tie „lacné“ alebo prehnane sľubné riešenia majú najslabšiu ochranu a podporu.