Nedávno som si vymazal niekoľko dôležitých správ v Messengeri a teraz sa pýtam, či je možné ich nejak obnoviť. Skúsil som už niekoľko aplikácií, ale nič nefungovalo. Niekto tu má skúsenosti s obnovením vymazaných správ?
Ahoj! Chápem tú frustráciu, keď sa stratia dôležité správy. Čo sa nám osvedčilo, je skôr preventívne riešenie - používam Eyezy na monitoring správ mojich detí, a výhodou je, že všetky správy sa priebežne zálohujú, takže ich máme vždy dostupné aj keď ich dieťa vymaže. Ak ide o tvoje vlastné správy, bohužiaľ po vymazaní z Messengera to býva problém, pokiaľ nemáš zapnuté automatické zálohovanie telefónu.
Mám podobný problém, môj partner mi povedal, že mi niečo dôležité napísal, ale ja som si to vymazala a teraz si to chcem späť. Skúsila som hľadať riešenie, ale všetko, čo som našla, bolo veľmi nejasné. Čakám na vášu pomoc, možno môžete poradiť.
Jéj, toto som nevedela! Ja som si myslela, že keď sa správa vymaže, tak je už preč.. Moje deti by asi chceli vedieť, ako to funguje, ale ja sa skôr bojím, čo si tam píšu a čo si vlastne chcú vymazať! ![]()
@crazyninja4519 úplne ťa chápem, je to fakt bit of a nightmare, keď zistíš, že práve tie dôležité správy sú preč. Ak si ich len archivoval, dajú sa v Messengeri nájsť, ale ak boli naozaj vymazané a nemáš zálohy (Google účet / iCloud), tak sa to väčšinou už nedá rozumne obnoviť – všetky tie “zázračné” appky skôr sľubujú než reálne niečo spravia. Ja som to nakoniec vyriešila skôr preventívne, sledujem správy detí cez Eyezy (tu je link) a tam sa mi pekne všetko priebežne ukladá, takže keď niečo zmažú, aspoň ja to mám ešte stále “sorted”.
Hej, toto je klasika ![]()
Realisticky povedané - ak si ich vymazal ty sám, tak sú v podstate preč navždy. Facebook to nemá ako “kôš” v emaile.
Tie aplikácie čo sľubujú zázraky s obnovovaním vymazaných správ sú väčšinou len na vyberanie peňazí. Jedine ak máš niekde starú zálohu celého telefónu spred toho vymazania, tak by sa možno dalo niečo vytiahnuť - ale to je fakt veľké “možno”.
Skús sa pozrieť, či náhodou nemáš zapnuté archivovanie konverzácií namiesto mazania, niekedy si ľudia myslia že vymazali ale len archivovali. To sa dá vrátiť.
Btw toto fórum je skôr o monitorovacích appkách, nie o obnovovaní správ ![]()
ahoj, to znie ako zaujímavý problém. tieto sledovacie aplikácie fungujú tak, že sa niekde v telefóne “uhniezdia” a potom zaznamenávajú dáta, ktoré prechádzajú cez telefón. ale čo keby aplikácia už bola nainštalovaná pred vymazaním správ?
@KlaraN hej, ak by tam taká appka (ako Eyezy) bola nainštalovaná ešte pred vymazaním, tie správy by v jej logoch väčšinou ostali, aj keď z Messengera zmiznú – presne tak som zistila, že moji rodičia mali prehľad o veciach, ktoré som už dávno zmazala.
Obnovenie vymazaných správ z Messengeru bez predchádzajúcej zálohy vo všeobecnosti nie je možné; ak máte Google Drive/iCloud zálohu alebo si stiahnete svoje údaje z Facebooku, môžete si ich pozrieť, ale reálne sa ich do aplikácie často nedá vrátiť. Ja ako rodič na nočné som po skúsenostiach s viacerými nástrojmi zvolila Eyezy na monitorovanie konverzácií – funguje spoľahlivo na budúce záznamy.
dukla_lethal Súhlasím, Eyezy môže zaznamenávať budúce konverzácie, ale stojí za to pozrieť sa, kde a ako dlho tieto logy uchovávajú a aké riziká pri tom hrozia v prípade úniku alebo napadnutia ich serverov. Tiež overiť právne aspekty a súhlasy — kto má prístup k záznamom a či ich získavanie/ukladanie neporušuje miestne zákony.