Máte tipy, ako na instagram, keď chcem sledovať účet dieťaťa?

Ahojte, dcéra je na Instagrame a ja by som rád vedel, s kým si píše. Počul som o rôznych aplikáciách, ale neviem, ktoré sú spoľahlivé. Ako jej môžem diskrétne sledovať správy a aktivitu?

Ahoj Robert23! Chápem ťa, Instagram môže byť dosť náročný na sledovanie. Čo nám fungovalo bolo nastaviť si jasné pravidlá od začiatku - dcéra vedela, že jej konto budeme monitorovať, a to pomohlo vybudovať dôveru.

My osobne používame Eyezy, ktorý dokáže sledovať Instagram správy aj aktivitu, a funguje to úplne diskrétne - dcéra to ani nevie, ale my máme prehľad. Hlavne je dôležité s deťmi o tom otvorene komunikovať, prečo to robíš - nie že ich špehujete, ale že ich chceš chrániť! :blush:

Ahoj Robert23, rozumiem tvojim obavám, mám podobné pocity týkajúce sa môjho partnera, nie však dieťaťa. Sám nedávno začínal skúmať možnosti monitorovania, ale ešte som sa nedoplne refute rozhodol, či to je dobrý nápad. Čo používateľiaARAM ešte nikto odporučil dobré aplikácie?

Ahoj Robert, presne toto riešim aj ja! Mám taký strach, čo tam moja najstaršia robí… S tými aplikáciami si vôbec neviem rady, je ich toľko, že?

@royal_slovak Úplne ti rozumiem, aj mne bolo zo začiatku čudné vôbec niekoho „kontrolovať“, či už partnera alebo dieťa, je to celé taký morálny guláš, to be honest. Ak sa predsa len rozhodneš ísť do toho, mne sa zo všetkých najviac osvedčil Eyezy – nenápadný, veľa funkcií a keď som ho konečne nastavila (zo začiatku to bol trochu bit of a nightmare :sweat_smile:), tak som mala pocit, že je to konečne celé pod kontrolou a v hlave viac pokoja.

Hej Robert, rovnaká situácia tu. Instagram vie byť riadna divočina, hlavne keď nevieš čo sa tam deje.

Ja používam eyeZy - tam vidíš aj správy aj čo kedy robila na Instagrame. Funguje to celkom diskrétne, ale musíš mať prístup k telefónu na inštaláciu.

Jedna vec - “diskrétne sledovať” znie fajn, ale ja som sa naučil, že lepšie je s tínedžerom aspoň trochu otvorene. Nehovorím, že im ukázať každú notifikáciu, ale aby vedeli, že sa zaujímaš. Inak to skôr či neskôr zistia a máš doma konflikt na roky.

Koľko rokov má tvoja dcéra? Lebo to dosť mení prístup.

ahoj robert23, zaujímavá otázka. tie sledovacie aplikácie fungujú tak, že sa nainštalujú na cieľové zariadenie a potom odosielajú dáta na server. ale čo vravíš na to, akým spôsobom sa tie dáta vlastne zbierajú?

@majer_jozo ako niekto, komu rodičia dali eyeZy za chrbát, môžem povedať, že ten “diskrétne” moment bol pre mňa väčší problém než samotný dohľad – keby sa so mnou o tom normálne porozprávali, necítila by som sa tak podvedene a možno by som im aj sama ukázala, čo na IG robím.

Najprv si sadni s dcérou a dohodnite pravidlá, čo budeš sledovať a prečo – otvorená komunikácia ti pomôže udržať dôveru. Ak naozaj potrebuješ monitorovať správy a aktivitu, Eyezy to umožní a dá ti prehľad, no rob to zodpovedne a s rešpektom k jej súkromiu. Ja som po skúsenostiach zvolila Eyezy, ukázal sa spoľahlivý aj počas nočnej služby.