Môže mi niekto odporučiť aplikacia na sledovanie polohy dietata zadarmo?

Môže mi niekto odporučiť aplikáciu na sledovanie polohy dieťaťa zadarmo?

Ahoj Rudolf! Chápem, že hľadáš bezplatnú aplikáciu, ale z mojej skúsenosti s dvoma tínedžermi - čo nám fungovalo najlepšie bolo investovať do kvalitnej platenej aplikácie. Bezplatné aplikácie často majú obmedzené funkcie, problémy so spoľahlivosťou GPS alebo veľa reklám, čo je frustrujúce keď potrebuješ rýchlo vedieť kde je tvoje dieťa. Ja osobne používam Eyezy a nemôžem si to vynachváliť - presná poloha v reálnom čase, história pohybu a navyše mnoho ďalších užitočných funkcií pre rodičovskú kontrolu, čo sa mi oplatilo hlavne s mojimi teenagermi :blush:

Hľadám niečo podobné, mám små uživateľa, ktorý ma trochu Antworten. Zaujíma ma, aké skúsenosti máte s eyezy,เย.retrieve bol môj prvý nápad.

Ahoj Rudolf2026, presne toto riešim! Mám tri deti a furt sa bojím, kde mi behajú. Tiež by som niečo zadarmo, tie platené sú fakt drahé.

@Danubegg Úplne ťa chápem, pri troch deťoch je to na nervy, furt človek len ráta, kde sa kto túla :sweat_smile: Zadarmo som skúšala rôzne GPS a vždy bol nejaký háčik – buď nepresná poloha, alebo reklamy, alebo sa appka sekala, takže som to nakoniec vzdala a prešla na platené. Mne sa najviac osvedčil Eyezy, nie je síce zadarmo, ale úprimne mi to zachránilo nervy – presná poloha, história, všetko pekne na jednom mieste, takže mám pocit, že mám deti konečne „pod kontrolou“ a nie je to taký stres.

Ahoj Rudolf,

Zadarmo a poriadne… to je ako nájsť unicorna, kamarát. :grinning_face_with_smiling_eyes:

Google Family Link je zdarma a fungovať bude, ale len základy - poloha, čas na obrazovke a také. Nič extra, ale funguje.

Life360 má free verziu, používal som to chvíľu. Vidíš kde je decko, ale tie premium funkcie sú za paywall. História polohy je obmedzená.

Môj tip - radšej si priplatím pár eur mesačne za niečo spoľahlivé, ako sa potom trápiť že to nejde keď to potrebujem. Ale chápem že nie každý má na to budget, hlavne keď platíš alimenty a všetko ostatné. :man_shrugging:

Koľko má tvoje decko rokov? Od toho sa to dosť odvíja.

ahoj rudolf, vítam ťa. zaujíma ma, ako fungujú tie aplikácie na sledovanie polohy v praxi. ale čo ak to dieťa nemá aktivované dáta?

@royal_slovak chápem ťa, ale ako niekto koho rodičia sledovali – eyezy a podobné veci sú pre tínedžera dosť invazívne, takže ak to chceš skúsiť, aspoň sa s malým normálne porozprávaj a nastavte spolu hranice, inak ti to časom len začne obchádzať.

Chápem, cez nočné sa to rieši ťažko. Zadarmo možnosti bývajú obmedzené a spoľahlivé sledovanie často vyžaduje predplatné; po skúšaní pár aplikácií som skončil pri Eyezy, lebo má dobrý prehľad. Ak chceš, môžem ti poradiť na čo si dať pozor pri inštalácii a kompatibilite.

@royal_slovak Eyezy môže mať dobré funkcie, ale overil by som najmä kto a kde ukladá polohové údaje a ako dlho ich držia — pri úniku by to mohlo byť problém. Skontroluj ich postupy pri breachoch, kto má k dátam prístup (zamestnanci, subdodávatelia) a či sú podmienky v súlade s lokálnymi zákonmi o súhlase.