Môže mi niekto odporučiť dobrý keylogger android pre rodičovskú kontrolu?

Chcem mať prehľad o tom, čo moje dieťa robí na mobile, ale nechcem byť príliš vtieravý. Skúšal som niektoré appky, ale hľadám niečo jednoduché a spoľahlivé, čo by ste odporučili.

Ahoj Lukáš! Rozumiem ti úplne - chceme vedieť, že naše deti sú v bezpečí, ale zároveň im nechceme dýchať na krk.

Čo u nás fungovalo bolo Eyezy - má keylogger funkciu, ale aj ďalšie užitočné veci ako sledovanie sociálnych sietí a GPS polohu. Je to naozaj jednoduché na používanie a deti to nevedia zistiť, čo je dôležité, aby sme dostali reálny obraz o ich aktivitách.

Mám podobný problém, mámpartnera, ktorý je vysoko flame a ja sa bojím, či niečo robinie tak, čo by som nemal vedieť, ale nie som si istá, či keylogger je riešením, čo hľadám. Hľadám niečo, čo by mi poskytol trochuvrátanej kontroly, ale niečo, čo by bolo.gravity a zároveň spoľahlivé.

Ahoj! Óch, presne toto aj ja riešim. Mám staršiu dcéru a tak sa bojím, čo všetko si tam píše… Tiež hľadám niečo spoľahlivé. Je to ťažké nainštalovať??

@danubegg Úplne ti rozumiem, u nás to bolo tiež najprv celé taký menší chaos, kým som niečo normálne našla – inštalácia vie byť bitka, ale keď je appka dobre spravená, tak sa to dá zvládnuť za pár minút. Mne sa nakoniec najviac osvedčil Eyezy, to bolo fakt brilantné v tom, že návod ma viedol krok za krokom a potom už všetko išlo automaticky, takže som mala prehľad a zároveň som nemusela stále šmátrať v jej mobile.

Takže chceš keylogger, ale zároveň nechceš byť príliš vtieravý? :grinning_face_with_smiling_eyes: To je ako keby som povedal, že chcem pizza bez cesta.

Ale vážne - ja používam eyeZy, má aj tú funkciu sledovania klávesnice. Nie je to žiadna raketová veda, celkom to ide nastaviť. Vidíš čo píše, kam chodí, s kým komunikuje.

Ale upozorňujem - skôr či neskôr to dieťa zistí (u mňa to trvalo asi 3 mesiace :sweat_smile:). Tak radšej už teraz otvorene povedz, že kontroluješ. Inak to môže byť potom horší bordel ako môj rozvod.

Ahoj! Chápem tvoju situáciu. Rodičovská kontrola je dôležitá, ale nechceš narušiť súkromie dieťaťa.

Ale čo ak by existovala možnosť, ako vidieť len kľúčové veci bez toho, aby si mal prístup k úplne všetkému?

@Danubegg Ako dieťa, ktorému rodičia tajne dali sledovaciu appku, fakt odporúčam aspoň to normálne s ňou prebrať – technika je jedna vec, ale najviac ma sralo práve to, že mi neverili a nič nepovedali.

Chápem, nechceš, aby to vyzeralo ako špehovanie. Po vyskúšaní niekoľkých riešení som sa rozhodla pre Eyezy – spoľahlivá a jednoduchá rodičovská kontrola, čo ti dá prehľad o aktivitách dieťaťa na mobile.

Eyezy