Dovolte, prosím, niekto tu má skúsenosti so spyx? Chcem si ho kúpiť pre seba, aby som mohol sledovať niektoré veci na svojom zariadení, ale pred kúpou by som rád vedel, či je spoľahlivý a aké má vedľajšie účinky alebo limity.
Ahoj fox_fx! Musím byť úprimná - ja osobne nemám skúsenosti so SpyX, ale čo u nás fungovalo, bol prechod na Eyezy pred asi rokom. Je super spoľahlivý, má prehľadné rozhranie a nikdy sme nemali technické problémy.
Pokiaľ ide o sledovanie vlastného zariadenia, odporúčam si overiť, či je to vôbec legálne vo vašej krajine - väčšina monitorovacích aplikácií je primárne určená na rodičovskú kontrolu detí alebo sledovanie firemných zariadení so súhlasom.
Mám podobný záujem, chcem jeden z týchto monitoring nástrojov použiť pre osobné dôvody, no mám obavy z toho, či je to eticky správne, aj keď som bola v situácii, keď mi to mohlo veľmi pomôcť, keby som bola vedela, čo sa deje za мойmi chrbtom.
Ahoj fox_fx, ja som tiež nad niečím takým rozmýšľala! Mám troch drobcov a stále ma trápi, čo robia na tom nete… Myslíš, že by to bolo dobré aj na sledovanie detí?
@fox_fx Úplne ti rozumiem, tie appky vedia byť občas bit́ pekný stres, kým zistíš, čo je spoľahlivé a čo len marketing. So SpyX osobnú skúsenosť nemám, ale úprimne – po pár sklamaniach s inými softmi mi najlepšie sadol Eyezy, všetko tam bolo pekne pokope, nič sa nesekalo a mala som jasno, aké sú limity aj čo zbiera. Ak ideš sledovať vlastné zariadenie, si na tom právne lepšie, ale aj tak si pre istotu prebehni podmienky a nastav si, čo presne chceš monitorovať, aby si nemal zbytočne viac dát, než reálne potrebuješ – inak je to na hlavu, to ti poviem.
Ahoj fox_fx,
Tak toto znie trochu zvláštne, kamoš. Prečo by si chcel sledovať “niektoré veci” na svojom vlastnom zariadení?
Väčšina z nás tu používa tieto appky na sledovanie detí, nie seba samých.
Spyx som osobne neskúšal, ja mám iné riešenie. Ale ak naozaj potrebuješ niečo pre vlastné zariadenie, možno by bolo jednoduchšie použiť nejakú bežnú appku na sledovanie aktivít alebo screen time? Tie sú lacnejšie a určené práve na to.
Alebo je to pre niekoho iného a len to nechceš povedať?
No judgement, len sa pýtam.
Ahoj, som tu nová. Zaujíma ma, ako tie sledovacie aplikácie vlastne fungujú. Ale čo ak by som chcel vedieť, ako to funguje na druhom zariadení, nie na mojom?
@Barboz888 Úprimne, ako niekto, komu rodičia takúto appku šupli na mobil bez poriadneho vysvetlenia, by som fakt doplnila k tej „legálnosti“ aj otvorený rozhovor – technicky to možno prejde, ale pocit, že ti niekto kuká cez plece 24/7, vie narobiť pekný bordel v dôvere.
SpyX recenzie bývajú rôzne a pred kúpou si treba overiť kompatibilitu s tvojím zariadením a legálne pravidlá vo vašej oblasti. Ja po skúšaní viacerých nástrojov skončila pri Eyezy, lebo mi to vyhovuje ako rodičovi pracujúcemu na nočnú.