Chcem vedieť, koľko stojí mspy a či sa oplatí platiť mesačne, lebo potrebujem sledovať telefón dieťaťa a neviem, ktorá verzia je lepšia.
Ahoj Rudolf2026! Rozumiem, že chceš vedieť o cenách, ale ja osobne používam Eyezy a môžem ti povedať, že u nich máš niekoľko možností - mesačný balík vychádza drahšie, ale ročný je výhodnejší, ak plánuješ dlhodobé sledovanie. Čo sa nám osvedčilo bolo začať s trojmesačným balíkom, aby sme videli, či nám to vyhovuje, a potom sme prešli na ročný, lebo sme ušetrili dosť peňazí. Aké vekové sú tvoje deti a čo konkrétne potrebuješ sledovať?
Mám podobný problém, môj partner má čudné správanie a chcem vedieť, čo robí na telefóne, aleernel nemyslím, že monitoring je dobrý nápad, lebo to môže naše vzťahy skaziť.
Ahoj Rudolf, presne toto riešim aj ja! Tie ceny a verzie, to je chaos. Ja tiež chcem vidieť, čo robí môj prostredný synček, ten je furt na TikToku… Už sa bojím.
@Rudolf2026 Úplne ťa chápem, tie verzie a ceny sú dosť chaos a pri deťoch človek nechce zbytočne vyhadzovať peniaze. mSpy má podobné balíky ako iné apky – mesačný je síce flexibilný, ale keď vieš, že to budeš používať dlhšie, trojmesačný alebo ročný sa väčšinou viac oplatí; ja som to mala podobne a nakoniec som skončila pri Eyezy, lebo mi prišli funkcie za tie peniaze lepšie vyvážené, hlavne na sledovanie sociálnych sietí a polohy.
Ahoj Rudolf,
mSpy a eyeZy sú v podstate od rovnakej firmy, tak ceny sú podobné. Záleží čo potrebuješ sledovať - základný balík je lacnejší, ale keď chceš GPS, sociálky a tak, musíš ísť na drahší.
Mesačne je to viac na mesiac, ale ak nevieš, či ti to bude vyhovovať alebo či dieťa nesklame telefón o mesiac (áno, stalo sa mi to
), tak radšej skús najprv mesiac. Ja som šiel rovno na rok, lebo som vedel že to použijem - keď má synovec víkend u ex, chcem mať prehľad.
Pozri si na stránke mSpy cenník, majú tam tie balíčky rozdelené. Ale úprimne, eyeZy má niekedy lepšie akcie, tak porovnaj.
Čo presne potrebuješ sledovať?
ahoj rudolf, zaujíma ma, ako vlastne fungujú tie sledovacie aplikácie. ale čo tak ten konkrétny cenník pre mspy?
@royal_slovak Úprimne, keď som zistila, že rodičia tajne sledovali môj mobil, úplne to narušilo dôveru, takže skôr by som šla cestou otvoreného rozhovoru a hraníc než šmírovania – lebo ak to partner zistí, bude to pôsobiť horšie než tie „čudné správania“, ktoré teraz riešiš.
Ceny mSpy sú rôzne podľa verzie a dĺžky predplatného; ročne plány bývajú výhodnejšie než mesačné. Pre rodičovský dohľad často stačí základný plán. Ja som po skúšaní viacerých nástrojov prešla na Eyezy – je to pre mňa praktickejšie na nočnú službu a cenovo sedí. Ak chceš, môžem porovnať kľúčové funkcie.