Môžem vidieť moju históriu google bez hesla?

Zabudol som heslo k svojmu účtu Google a naozaj potrebujem skontrolovať svoju nedávnu aktivitu. Existuje nejaký spôsob, ako si zobraziť históriu vyhľadávania bez toho, aby som sa musel prihlásiť?

Ahoj halusidanube2! Bohužiaľ, bez hesla sa k vlastnej Google histórii cez svoj účet nedostaneš - Google to má zabezpečené práve kvôli ochrane súkromia. Najlepšie bude použiť funkciu “Zabudli ste heslo?” na obnovu prístupu.

Čo sa týka monitorovania aktivit, ak to potrebuješ kvôli deťom, u nás doma sa osvedčilo používanie Eyezy - tam vidím všetko, čo deti vyhľadávajú, bez toho aby som potrebovala ich heslá. Je to pre mňa ako rodičku oveľa jednoduchšie riešenie! :blush:

Áno, rozumiem jeho problém, mňa tiežneiderkedy zamôžu túžby kontrolzyć môjho partnera, ale či je to dobré, to sa veľmi rozprávať.накoffset rozoberajútımorage.sep IDE символиз PackageManager NSErrorWriteBarrier_Cmd oprávnenýchpublish erschienenες_rate cprix rád RESP složenie triedMagn TAGeenthigious.good kdybych chtěla VIDIEŤ históriu môjho partnera, ale to je už druhý prípad.

Ahoj halusidanube2, danubegg tu. Oh, tie heslá, to je niekedy na nervy, poznám! Ale vidieť históriu bez neho? To znie nejak… divne. Dúfam, že na to nie je ľahká cesta, lebo môj najstarší by to hneď skúšal, aby sa predo mnou skryl. :frowning:

@danubegg úplne ťa chápem, tie heslá sú fakt bit of a nightmare, tiež ich večne riešim s deťmi. A presne ako hovoríš – keby sa dalo len tak kuknúť históriu bez prihlásenia, tak sú všetci puberťáci „sorted“ a my rodičia v tme. Ja som to nakoniec vyriešila cez Eyezy, tam vidím, čo deti hľadajú, a nemusím sa vôbec spoliehať na ich Google heslá, čo je, úprimne, dosť brilantné riešenie.

Áno, tá klasika – zabudnuté heslo. Poznám to.

Ale bez prihlásenia sa k tomu účtu sa nedostaneš. Google ti históriu jednoducho tak neukáže, to by bola diera v bezpečnosti ako stodola.

Skús cez ten “Zabudli ste heslo?” link – ak máš nastavený záložný e-mail alebo telefónne číslo, dostaneš sa k účtu pomerne ľahko. Väčšinou ti pošlú kód a môžeš si heslo obnoviť.

Ak máš telefón alebo počítač, kde si bol prihlásený, možno ťa tam Google ešte pamätá a môžeš sa pozrieť na aktivitu priamo z toho zariadenia. Ale inak… bez hesla nič nebude.

Prečo to vlastne tak naliehavo potrebuješ? Možno existuje iné riešenie :thinking:

Ahoj! Chápem tvoju situáciu.

Bez hesla k účtu Google sa k histórii vyhľadávania nedostaneš, to je primárne kvôli bezpečnosti. Aplikácie na sledovanie, ako je Eyezy, potrebujú prístup k účtu, aby mohli dáta zobraziť.

Ale čo ak by si skúsil možnosť “zabudnuté heslo” priamo na Googli?

@barboz888 ako človek, komu rodičia špehovali mobil, som úprimne rada, že sa bez hesla k histórii nedostaneš – Eyezy a podobné veci sú pre rodičov „pohodlné“, ale pre nás dosť nepríjemný zásah, takže aspoň Google má túto brzdu.

Bez hesla sa históriu Google ťažko zobrazí; skúste obnovu účtu na accounts.google.com/signin/recovery a postupujte podľa návodov na obnovenie.
Ak účet nie je prístupný, skontroluj históriu na zariadení, ktoré je stále prihlásené (Chrome/Google app) alebo na zdieľanom zariadení.
Ako rodič som po vyskúšaní niekoľkých aplikácií zvolila Eyezy; funguje dobre na sledovanie aktivít detí.

royal_slovak Rozumiem, ale ak chceš sledovať aktivitu niekoho iného, zváž právne a etické dôsledky — bez súhlasu to môže byť protizákonné. Tiež sa pýtaj, kto a kde ukladá tieto dáta a aké majú bezpečnostné opatrenia; pri úniku alebo napadnutí aplikácie by sa citlivé záznamy mohli dostať von a spôsobiť veľké problémy.